Oina merge mai departe!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Oină

Oina merge mai departe!

Sport 26 Iulie 2020 / 10:10 518 accesări
Sursa foto: Facebook Federatia Romana De OINA

Sursa foto: Facebook Federatia Romana De OINA

Sâmbătă, 25 iulie, în comuna Horia din județul Constanța, s-a desfăşurat Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Oină pe anul 2020.

La activitate au participat reprezentanţi a 20 de structuri sportive din cele 22 cu drept de vot şi reprezentanţi a cinci structuri sportive fără drept de vot, informează Federaţia Română de Oină.

Cu aceasta ocazie a fost prezentată activitate pe anul 2019 şsi au fost aprobate materialele legate de activitatea pe anul în curs.

Toate materialele prezentate au fost aprobate în unanimitate.

Cele mai importante decizii:

- menţinerea obligativităţii constituirii şi participarii echipelor de juniori pentru cluburile care evoluează la seniori, începand cu anul 2021;

- reanalizarea calendarului competiţional după ieşirea din starea de alertă, deoarece în condiţiile actuale nicio structură sportivă nu poate asigura participarea la competiţii în condiţii de siguranţă.

În cadrul adunării, preşedintele FRO, Nicolae Dobre, a mulţumit domnilor Dumitru Voiculescu, Sergiu Frangulea şi Laurenţiu Şiclovan pentru activitatea desfăşurată în cadrul biroului federal.

Din partea Ministerului Tineretului si Sportului a fost prezent domnul Cristian Otobicu, cel care a fost desemnat să supravegheze activitatea federaţiei.

„Activitatea a fost organizată în condiţii foarte bune, în aer liber, respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului virus, acest lucru fiind posibil datorită eforturilor deosebite făcute de domnul primar Gigel Sava şi de echipa dumnealui, fapt pentru care le mulţumim înca o dată şi pe această cale!

Mulţumim foarte mult delegaţilor care au fost prezenţi la adunare, făcând un efort deosebit, avand în vedere condiţiile speciale în care a fost organizată adunarea!

Chiar dacă în acest moment nu putem organiza competiţii, le dorim tuturor succes în ceea ce priveşte activitatea de promovare şi dezvoltare a sportului nostru naţional, pentru că se pot desfăşura anumite acţiuni în acest sens şi în condiţiile actuale!

Oina merge mai departe!”, au declarat organizatorii.12
Pagina a fost generata in 0.2767 secunde