Oktoberfest a atras 3,5 milioane de vizitatori după doar două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Oktoberfest a atras 3,5 milioane de vizitatori după doar două săptămâni

Externe 25 Septembrie 2023 / 08:31 866 accesări
Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Oktoberfest este sărbătoarea tradițiilor și culturii germane.Sărbătoarea a început ca o celebrare a căsătoriei regale dintre Prințul Ludwig și Prințesa Therese de Saxonia-Hildburghausen, pe 12 octombrie 1810.

Gurmanzii savurează specialităţile pregătite de bucătari, alături de berea rece, cârnați, ruladă de porc sau varză cu ciolan.

Opțiunile de meniu variază de la un cort la altul, ajungînd la 30 de euro, cu jumătate de pui.

Costumele tradiționale și ritmurile bavareze fac parte din festivalul Oktoberfest, o definiție a fibrei germane, o componentă culturală, transmisă din generație în generație.

Deși numele festivalului sugerează luna octombrie, majoritatea evenimentelor au loc în septembrie. Aceasta se datorează faptului că vremea este de obicei mai blândă în septembrie, ceea ce face ca experiența să fie mai plăcută pentru vizitatori.

Corturile pot găzdui zeci de mii de oameni, fiecare având propriul său stil și atmosferă. Muzica live, dansul și cântecele tradiționale fac parte din atmosferafestivalului.

Mâncarea este, de asemenea, un element esențial al experienței Oktoberfest. Printre delicatesele tradiționale germane se numără "Bratwurst" (cârnați), "Hendl" (pui prăjit), "Brezn" (covrigei) și multe altele.

Pentru a păstra autenticitatea, doar berile care sunt produse în conformitate cu legea germană a purității berii, "Reinheitsgebot", și care sunt fabricate în München, pot fi servite la Oktoberfest.

Festivalul se încheie pe 3 octombrie, de obicei cu un spectacol grandios de artificii, marcând astfel sfârșitul unei alte ediții reușite a acestei sărbători care celebrează cultura bavareză, prietenia și, desigur, berea.Ştiri recomandate

12