Olăroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu în 2015

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Olăroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu în 2015

Sport 02 Ianuarie 2016 / 14:51 556 accesări
Cosmin Olăroiu a ocupat primul loc într-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf.me, pe baza voturilor fanilor din întreaga lume (sursa foto: www.youtube.com)

Cosmin Olăroiu a ocupat primul loc într-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf.me, pe baza voturilor fanilor din întreaga lume (sursa foto: www.youtube.com)

Cosmin Olăroiu, tehnicianul român al echipei Al-Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, într-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf.me, pe baza voturilor fanilor din întreaga lume. Olăroiu, care a calificat formația Al-Ahli în finala Ligii Campionilor Asiei, i-a întrecut pe Yahya Golmohammadi (Zob Ahan), Christian Gross (Al-Ahli Jeddah) şi Zlatko Dalic (Al-Ain.). Cel mai bun jucător din Orientul Mijlociu a fost Omar Abdulrahman, de la Al Ain, care i-a învins pe Yasser Al-Shahrani (Al Hilal), Hassan Al-Haydos (Al Sadd) şi Mehdi Taremi (Persepolis).

NEYMAR A CÂŞTIGAT TROFEUL „SAMBA DE AUR”, PENTRU A DOUA OARĂ CONSECUTIV

Neymar, fotbalistul echipei FC Barcelona, a câştigat, pentru a doua oară consectiv, trofeul „Samba de Aur”, care îi recompensează pe jucătorii brazilieni ce evoluează în campionate europene. Neymar a acumulat 37,87 la sută din voturi, fiind urmat de Douglas Costa (Bayern Munchen), cu 13,00 la sută. Locul 3 a fost ocupat de Felipe Melo, de la Internazionale Milano, cu 9,39 la sută.

VERRATTI, CEL MAI BUN JUCĂTOR AL NAŢIONALEI ITALIEI ÎN 2015

Marco Verratti, mijlocaşul formaţiei Paris Saint-Germain, a fost desemnat cel mai bun jucător al reprezentativei Italiei în 2015, într-un sondaj realizat pe site-ul „Squadrei Azzurra”. Verratti a primit 29 la sută din voturi, fiind urmat de căpitanul Italiei, Gianluigi Buffon (26%). Pe locul 3 s-a situat Antonio Candreva (21%).

GERRARD S-AR PUTEA RETRAGE LA FINALUL ANULUI

Steven Gerrard, fostul mijlocaş al echipei Liverpool, în prezent la Los Angeles Galaxy, a declarat că acesta ar putea fi ultimul an în care va mai juca fotbal, informează telegraph.co.uk. „Nu sunt sigur sută la sută, dar probabil este ultimul meu an”, a afirmat Gerrard, care plecat anul trecut de la Liverpool. În vârstă de 35 de ani, Gerrard are contract până la finalul sezonului 2016 cu Los Angeles Galaxy și este aproape de a-şi primi licenţa de antrenor.

JAMES RODRIGUEZ RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ PERMISUL DE CONDUCERE

James Rodriguez, jucătorul columbian al echipei Real Madrid, riscă să rămână fără permisul de conducere, după ce a fost surprins conducând cu viteza de 200 de kilometri pe oră, lângă Madrid, unde limita este de 100 km pe oră, a anunțat cotidianul „As”. Columbianul a ajuns la baza sportivă de la Valdebebas urmărit de o maşină a poliţiei, reprezentanţii forţelor de ordine cerându-i în repetate rânduri să tragă pe dreapta. „Îl urmărim de când a trecut pe drumul M-40 având 200 de kilometri la oră”, a declarat un poliţist. James Rodriguez se afla la volanul maşinii sale Audi şi riscă să fie amendat şi să rămână fără permisul de conducere.12
Pagina a fost generata in 0.242 secunde