Olaru a ratat un duel cu Niculescu, Buzărnescu a pierdut la Bronx Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / În turneul de la New York

Olaru a ratat un duel cu Niculescu, Buzărnescu a pierdut la Bronx Open

Sport 22 August 2019 / 09:54 488 accesări
Raluca Olaru

Raluca Olaru

Perechea formată din Raluca Olaru şi chinezoaica Zhaoxuan fost Yang a eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA International de la Bronx, aflat la prima ediţie, turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Olaru şi Yang au fost învinse, cu scorul de 0-6, 6-1, 11-9, după ce au ratat două mingi de meci, de perechea Shuko Ayoama (Japonia) / Aleksandra Krunic (Serbia). Calificarea în sferturi este recompensată cu un cec în valoare de 1.820 de dolari şi câte 60 de puncte WTA la dublu.

Ayoama şi Krunic vor întâlni în semifinale perechea alcătuită din Monica Niculescu şi rusoaica Margarita Gasparyan.

La simplu, Mihaela Buzărnescu (locul 136 WTA) a ratat calificarea în sferurile de finală, după ce a cedat, cu scorul de 6-1, 3-6, 3-6, în meciul cu Anna Blinkova (Rusia, locul 93 WTA, prezentă pe tabloul principal al competiţiei americane din postura de lucky-loser).

Blinkova s-a impus după două ore şi şase minute de joc şi o va întâlni în sferturi pe Qiang Wang (China, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1).

Buzărnescu va primi un cec în valoare de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA pentru prezenţa în optimile de finală la turneul NYJTL Bronx Open.12
Pagina a fost generata in 0.2229 secunde