Olguța se mărită!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Olguța se mărită!
Monden 23 Ianuarie 2019 / 12:16 916 accesări 3 comentarii

Deputatul PSDLia Olguța Vasilescu și senatorul PSDClaudiu Mandaau decis să își unească destinele în fața legii și a lui Dumnezeu.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, Lia Olguța Vasilescu a confirmat informația, dar a explicat că nu dorește să ofere alte detalii ale evenimentului.

Cununia civilă va avea loc în luna februarie a acestui an, iar cununia religioasă va avea loc în luna martie, informează Medifax. Ambele evenimente vor avea loc la Craiova, orașul din care provin cei doi miri.

”Nașii vor fi niște prieteni, respectiv un fost secretar de stat, Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitați foarte mulți prieteni și colegi apropriați”, au mai precizat sursele citate.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

În 2015, Claudiu Manda a divorțat de Andreea, medic stomatolog.

Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Taguri articol
Loading...
loading...

3 comentarii

Dan 17:53:10 / 23 Ianuarie 2019
Doi prosti ...

Un tont si o toanta ! Bagabontii vor da nastere la cacanici de trei parale si vor inmulti boborul decrepit din PSD ! Panarame ...

Haihui 09:50:39 / 06 Februarie 2019
Pentru "tinerii Însurăței" vasileasca lia olpuța și manda claudiu

Banii pentru majorarea pensiilor, s-au oprit la conacul lui vasilescu lia olpuța, dacă poporul are, dă de pomană hrăpăreților, derbedeilor și nesătuilor de politicieni, care politicieni se mărită / se însoară ori de câte ori le "vine pe chelie", așa este când au de unde lua și jupui, nemernica de olpuța, de aceea a plecat de la ministerul muncii și protecției sociale, a plecat pentru ca să folosească banii furați de la salariații acestei țări, de la pensionarii amărâți / batjocoriți cu pensii precum ajutorul social și de la viitorii pensionari, acum să vedem, cum și cât se vor putea bucura "tinerii însurăței" de amantlâcul lor, pentru că, căsnicia "durabilă la care speră, are ca temelie batjocirirea a două suflete : fosta soție a lui manda claudiu și fostul soț a lui vasilescu lia olpuța, care au trăit și au simțit pe propria lor piele, amantlâcul celor doi care se iubeau pe ascuns și pe față, acum urmează "nota de plată" pentru batjocirirea fostelor lor familii, jaful și hoțiile săvârșite tuturor românilor, că o vorbă din popor spune, că : CINEVA ACOLO SUS, VEDE și PLĂTEȘTE LA TIMPUL Potrivit, adică DUMNEZEU și asta, când nici prin gând, nu-i trece omului prin cap, ce i-se poate întâmpla, se poate întâmpla, că-n viață totul se plătește pentru faptele bune ori rele !?

Mihai 00:37:27 / 08 Februarie 2019
Olguta se marita ...

... e nunta in cartier /si cainii umbla in haita/ sa o gaseasca , sper ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2218 secunde