Olguța Vasilescu, către unele spitale de stat: RUȘINOS! Vezi de ce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Olguța Vasilescu, către unele spitale de stat: RUȘINOS! Vezi de ce!
Sănătate 10 Mai 2018 / 09:29 1653 accesări 2 comentarii

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a arătat extrem de indignată de faptul că în spitalele de stat au apărut afișe ale unor firme de recrutare a personalului medical, de parcă unitățile sanitare de stat ar fi ”avizierele” firmelor! „Guvernul face eforturi disperate să oprească exodul medicilor, mărind salariile la un nivel la care până acum un an nici nu se gândea cineva ca e posibil. Ce se întâmpla, în schimb, în spitalele de stat? Apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte țări! Așa cum e cazul Spitalului Județean Brașov, secția Cardiologie II. Rușinos!", este mesajul demnitarului.

Loading...
loading...

2 comentarii

fan-Olguta 05:40:15 / 11 Mai 2018
Managerii de spitale sant membrii ai partidului de la putere?

Asa este doamna oOlguta!Guvernul aloca bani pentru sanatate si pe de alta parte se fac excrocherii de miliarde .Rezultatul?Manageri de spitale anchetati,medici si farmacisti cu decontari fictive si bineinteles pentru toate astea vinovat este guvernul care trebuia sa faca tot personalul medical membrii de partid.

MIHAI 08:36:44 / 12 Mai 2018
OLGUTA INDIGNATA

Eforturile la care se refera indignata trebuiau facute inainte de a incepe "exodul". Partidele ajunse la putere si guvernele acestora au avut si au alte preocupari pe care nu le mai amintim. Daca insumam valoarea vilelor, masinilor de lux, conturile din banci, si alte valori rezultate din coruptie, ajungem la sume incredibile care s-ar fi putut regasi in sistemul medical- spitale, medicamente, dotari, salarii etc. Si nu e vorba doar de medici. "Indignatii" de teapa Olgutei evita sa se refere la milioanele de romani plecati in cautarea unui trai mai bun. Pentru acesti romani ce "eforturi disperate" se fac? In urma marilor binefaceri cu care ne-a bagoslovit pesedeul ajuns la putere prin vointa divina a unei majoritati minoritare, constatam ca niciun roman plecat nu se grabeste sa se reintoarca, si s-a ajuns in situatia ca firmele sa angajeze muncitori straini de pe alte continente carora li se acorda salarii mai mari decat cele pe care le au numeroase cadre medicale, sau didactice. Palavrageala dnei Olguta este inutila. Din pacate, romanii inca nu s-au convins ca actuala clasa politicianista nu este capabila sa asigure o politica de modernizare si prosperitate.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2092 secunde