OLTINA - Programe sociale după modelul Constanţei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
OLTINA - Programe sociale după modelul Constanţei
Administrație 31 Iulie 2008 / 00:00 188210 accesări 1794 comentarii

Măsuri fără precedent pentru locuitorii comunei Oltina! Noul viceprimar al comunei, social democratul Cristian Dumitru Gheorghe, a iniţiat şi supus aprobării Consiliului Local (CL) o serie de proiecte pe care le consideră de maximă importanţă pentru comunitate. Primul proiect aprobat de CL la iniţiativa viceprimarului localităţii face referire la stabilirea unei asociaţii de colaborare între Primăriile Oltina şi Ion Corvin, în perspectiva dezvoltării infrastructurii celor două localităţi, atragerea de fonduri de la Consiliului Judeţean Constanţa şi Uniunea Europeană pentru aplicarea de proiecte. „Ţinînd cont că localitatea Oltina a fost lovită de mai multe ori de inundaţii, care au afectat puternic activitatea în comună, am considerat că trebuie să facem ceva pentru comunitate. În acest sens, împreună cu administraţia locală de la Ion Corvin, cu care vom încheia o asociaţie de colaborare, încercăm să atragem fonduri importante care să conducă la dezvoltarea localităţii. Pentru realizarea acestui deziderat, proiectul a fost susţinut de consilierii locali ai PSD şi PD-L”, a afirmat viceprimarul. El a mai iniţiat un proiect de hotărîre prin care tinerii care îşi întemeiază o familie vor primi gratuit din partea CL aparatură electrocasnică - televizoare, frigidere, maşini de spălat - în cuantum de 1.200 de lei. „Comuna Oltina este îmbătrînită iar noi trebuie să facem tot ce putem pentru a atrage tinerii. În acest sens am preluat un proiect al primarului Constanţei, Radu Măzăre, prin care tinerii căsătoriţi sînt ajutaţi la început de drum”, a a dăugat Cristian Dumitru Gheorghe. Viceprimarul din Oltina a mai preluat un proiect după modelul Constanţei, toţi pensionarii cu venituri de pînă la 550 de lei şi persoanele cu handicap urmînd să primească, de şase ori pe an, pachete cu alimente. „Atît pensionarii cît şi tinerii merită ajutorul nostru în condiţiile în care au trecut prin grele încercări la inundaţii”, a mai spus Cristian Gheorghe. Viceprimarul a subliniat că superiorul său în Primărie, primarul liberal Gheorghe Chirciu, s-a opus celor trei proiecte, considerîndu-le ca fiind „lipsite de interes pentru cetăţeni”.

Loading...

1794 comentarii

cici 12:04:22 / 31 Iulie 2008
bravo

Bravo voua . Foarte bune proiectele ..depinde de fonduri, dar in general initiativa este de laudat. e bine ca se mai gandeste cineva si la batrani, deoarece cu pensiile lor de la CAP-uri care sunt forte mici nu prea reusesc sa faca fata traiului de pe o zi pe alta ,iar primarul sa stea in banca lui , sa-si vada de firma lui de securitate Speed Escort si de fisu care este sdministratorul ei si care trage cu pistolul dupa colegi iar cand vine in comuna nu stie decat sa provoace scandaluri si batai prin discoteci. Multa bafta consilierilor tineri din primaria Oltina! Dinozaurii sa-si manance pensiile acasa!

crestinul 15:02:57 / 31 Iulie 2008
felicitari dle cristi

felicitari pentru aceasta initiativa dle viceprimar . Nu va uitati la ce spune Chirciu , ci mergeti nau departe cu proiectele , mai ales ca Oltina este o zona unde saracia este la ea acasa si nu cred ca proiectele sunt lipsite de interes . Lipsit de interes este Chirciu care probabil traieste in alta lume de nu vede nevoile oamenilor . Asa ca dle ofiter datii bataie . Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra .

plutonierul 15:59:28 / 31 Iulie 2008
bravo

ne-ai furat pe noi s-ai fost dat afara ,acum furai paia ca-s mai prosti ,ditamai ofiterul unde ai ajuns, RUSINE, RUSINE ,pentru cei care au incredere in tine

oltineanu 23:57:36 / 31 Iulie 2008
Halal vice

Asemenea articole demne de propaganda comunista tie si jena sa le citesti daca esti un om cu capul pe umeri. Rusine tov. secretare Stela pentru toate mizeriile ce le propaga pe unde trece ! Primaria ar trebui sa fie un spatiu de lucru pentru binele comunitatii si nu al intrigilor dumneaiei.

Viorel 00:51:51 / 01 August 2008
succes in munca aleasa

A i inceput foarte bine dle vice dai inainte si vei fi sustinut de toata populatia saraca si neajutorata de nimeni.In toti anii de pana acum nici un vice sau primar nu a stat intre semenii sai ca dvoastra ca sa i cunoasca nevoile sau durerile BAFTA

cici 10:08:59 / 01 August 2008
sfat

Da-ti afara secretara ( Stela ) , n-a facut de ani buni decand e secretara nimic doar a incurcat itele si l-a distrus pe fostul primar care a ascultat-o orbeste, pierzand alegerile din cauza ei.

justitiarul 22:18:22 / 04 August 2008
demagogie...fara acoperire

spuneti-ne dl vice daca ,in Oltina saracia este la ea acasa,si primaria nu dispune de fonduri,cu ce bani veti sustine \"programul mincinos\"pe care l-ati lansat?...cine sunt sponsori care va ofera acesti bani?de ce uzurpati autoritatea primarului(ati facut-o,se pare, si in campanie).veti fi primar in Oltina cand va zbura porcul,adica...niciodata!!!

tanti Aglae 22:23:19 / 04 August 2008
dnei secretar Oltina

in sfarsi aveti un primar jos palaria,care ,speram din toata inima sa va puna cu botul pe labe,nu ca restul care v-au facut bine si pe care i-ati matrasit de vii...

justitiarul 22:27:01 / 04 August 2008
dl Chirciu, nu renuntati!

MERGETI PANA LA CAPAT!ORICE DRUM LUNG,INCEPE CU UN MIC PAS!!!!!!

tanti Aglae 22:30:46 / 04 August 2008
JOS MAFIA SECRETAREI DIN PRIMARIE

JOS MAFIA DIN PRIMARIA OLTINA!

un localnic 13:44:54 / 05 August 2008
Demagogie

Toate aceste proiecte sunt demagie curata! Este adevarat, oamenii sunt amarati nu ca tine care umbli cu ditamai jeep-ul iar nevasta te secondeaza in limuzina. Primarul nu poate face nimic din cauza grupului conspirativ pe care il conduci impreuna cu dictatoarea Stela. Rusine sa va fie! pentru ca voi nu doriti binele celor nevoiasi ci luxul vostru, ca doar de aceea sunteti si cumetri...

fan 22:51:28 / 05 August 2008
hotul striga hotul!!

cel mai mare hot si cel mai mare incult a ajuns primar la Oltina!! Bravo d-le viceprimar Cristi! Mergeti inainte ca ceea ce faceti este bine! sunteti un om tanar , cult ,cu pofta de munca . BRAVO!!!

ria 23:01:03 / 05 August 2008
pt protopopul care s-a auto numit localnic si oltineanul

veziti de treaba ta! voi nu vreti binele oltinei, voi vreti sa furati in continuare sa va faceti avere, dovada, asa cum spui ca viceprimarul se plimba cu ditamai Jeepul , si nevastasa cu limuzina, este ca muncesc cinstit si vor sa faca ceva pt oamenii comunei!!! tu de ce nu te plimbi cu ditamai Jeep-ul? du-te si munceste, lasa curvele!!!

doru 23:11:59 / 05 August 2008
Adevarat comentariul de mai sus

Daca au lux inseamna ca au fost si destepti de il au! inca o dovada in plus ca sunt destepti , ca nu vor sa fure asa cum spui, d-le justitiar sau localnic ce o-i fi! Meritam si noi localnicii acestei comune niste oameni destepti, culti, cu putere de munca care sa faca din aceasta comuna( pe care voi a-ti transformat-o intro afacere personala) una frumoasa, sa-ti fie drag ca esti oltinean Voi clanul lui acest chirciu nu ati facut altceva decat sa bagati ura si vrajba intre oameni

KiKiNA 18:36:20 / 09 August 2008
Tanti Aglaia= protopopeasa din oltina

Doamna protopopeasa ti-ai ales bine pseudonimul de ,,tanti aglaia,, .Ti-ai dat si d-ta seama ce fel de om esti? Inainte sa judeci pe altii uitate la tine si apoi judeca-i pe ceilalti . ca sa fi respectat respecta si tu la randul tau !!!

123...120

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.205 secunde