Opel este... curat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Opel este... curat
Economie 20 Martie 2017 / 14:50 188 accesări 0 comentarii

Autoritățile din Franța care se ocupă de prevenirea fraudelor au anunțat, luni, că au finalizat investigația asupra emisiilor diesel ale mașinilor Opel și nu vor acționa împotriva brandului deținut de General Motors, potrivit site-ului agenției Reuters.

Direcția generală de concurență, consum și prevenire a fraudelor (DGCCRF) a transmis că nu a găsit nicio dovadă de fraudă. Investigația DGCCRF face parte din verificarea mai amplă generată de scandalul Dieselgate al Volkswagen. Autoritatea franceză a transmis, anterior, documente procurorilor detaliind emisii înșelătoare suspectate la Fiat Chrysler, Renault și PSA Group. PSA, producătorul mașinilor Peugeot și Citroen, a fost de acord, la începutul lunii, să cumpere Opel de la General Motors într-o tranzacție care evaluează compania la 2,2 miliarde de euro.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2126 secunde