Operații în premieră la Spitalul Județean Constanța! Vezi ce au reușit medicii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Operații în premieră la Spitalul Județean Constanța! Vezi ce au reușit medicii!
Sănătate 12 Aprilie 2017 / 16:00 4066 accesări 4 comentarii

Medicii constănțeni au punctat noi premiere medicale. Mai exact, în cadrul Secției de Ortopedie și Traumatologie Medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) “Sf. Apostol Andrei” Constanța au fost efectuate mai multe intervenții minim invazive cu abord anterior pentru proteza de șold. Cu alte cuvinte, o serie de avantaje pentru pacienți. ”Abordul minim invaziv practicat în artroplastia totală de şold este o intervenție mai eficientă față de abordul clasic, sângerarea fiind minimă, cu păstrarea intactă a mușchilor (nu sunt secționați, așa cum se întâmplă în intervențiile clasice)”, potrivit SCJU. În plus, tot la capitolul avantaje, recuperarea pacienților se face mult mai rapid și suferința este mult mai mică. Medicii au reușit cu succes, până în prezent, 4 asemenea operații, ultimul pacient fiind o femeie de 75 de ani, căreia i-au fost montate două proteze de șold. În cazul ei sunt maximum 10 zile de îngrijiri pe patul de spital. Intervențiile minim invazive cu abord anterior pentru proteza de șold sunt efectuate la SCJU, în momentul de față, doar de către dr. Titi Marian Băjenescu și șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie Medicală, dr. Alexandru Șerban, potrivit SCJU.

Loading...

4 comentarii

Stamate Daria 16:44:06 / 12 Aprilie 2017
MULTA SANATATE DOMNEI

PPERATIA II FOARTE OK DIN PUNCTVDE VEDERE MEDICAL TEHNIC. POATE SA FIE ACC SI ACEL PACIENT CARE MAI ZILNIC II PE LA SPIT JUDETEN RUGINDUSE DE MEDICI SA IL OPERRZE.DA L-AM CUNOSCUT PE HOLURILE SPIT,E UN BARBAT CARR DUPA SPUSELE DINSULUI ESTE RESPINS PT A FI OPERAT. BANUI HANDICAPUL ACRSTUIA SA II FI FACUT PE MEDICI SA IL REFUZE.ASA SA FIE BINE OARE NU NU STIU. AM APUCAT SA II VAD ACTELE MEDICALE LE TINEA DUPA DINSU INTR-O PUNGA DE PLASTI. SINTRM UN SAPT MARE POATE POATE SA FIM MAI BUNI.

Marci 17:07:49 / 12 Aprilie 2017
Da da ii ok

Sa se faca asemenea interventi pt cit mai multe persoane.Da aici fac referire la oameni simpli cu nevoi.Sa nu dam o asa mare importanta politicianului meneger s-au viceversa Grasa un fost chirurg de mare clasa.Fiecare evoluiaza s-au involuiaza dup cum considera ok.In cazul de fata ii psd meneger.

Vaingura 11:01:05 / 13 Aprilie 2017
Da da voi astia in sleafta

OPERATIILE SE FAC DOAR SI DOAR CU APROBAREA OMULUI POLITIC GRASA DAAA DE MULT ERA CHIRURG ACUM DA DA II CU PSD.ARE APARTENETA POLITICA SJ OPEREZA DUP BUNUL PLAC AL LUI.OMUL II SEARBAD I-MI AMINTESC CUM VB REF LA PACIENTUL CARE IL TRIMISESE LA PLIMBARE CA DE ERA CU HANDICAP

DARIA 11:37:17 / 29 Aprilie 2017
HAI HAI SA NE KKM PE NOI

ACUM O TINTI LANGA CU ASA ZISA RELIZARE.DE CE NU ARATAI SI CAZURILE IN CARE OAMENII AU FOST NENOROCITI IN ASA ZISUL SPITAL.ASTA FARA A AMINTI DE MEGERULL DE LA PSD.CUM CUM CARE FOSTUL CHIRURG GRASA ACU II MENEGER NUMIT POLITIC.CHIRURG NU MAI E DE HAHAHAT.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.858 secunde