Operatorii economici afectaţi vor fi sprijiniţi în continuare. Certificatul de Urgenţă tip 2 se eliberează şi după 14 mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Operatorii economici afectaţi vor fi sprijiniţi în continuare. Certificatul de Urgenţă tip 2 se eliberează şi după 14 mai

Economie 14 Mai 2020 / 23:43 878 accesări

Vei putea obţine certificatul de Situaţie de Urgenţă tip 2 şi după 14 mai. Operatorii economici care înregistrează o diminuare a veniturilor din cauza crizei COVID-19, primesc uncertificat care îi ajută să obţină facilităţi şi măsuri de sprijin. Măsura vizează afacerile care înregistrează încasări mai mici cu 25% faţă de media pe ianuarie şi februarie.

"Prelungim termenul de obţinere a Certificatelor de Situaţie de Urgenţă de tip II, galben, pentru aceia dintre operatorii economici ale căror venituri sau încasări au fost afectate de criza generată de răspândirea coronavirusului SARS–CoV-2. Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre ei să obţină un astfel de certificat pentru a le fi mai uşor să se reintegreze în circuitul economic contribuind, astfel, la demersul de repornire a economiei”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

Certificatul de Urgenţă de tip 2 se poate obţine dacă aplici pe site-ulhttps://csu.prevenire.gov.ro/. Documentele necesare pentru obţinerea Certificatului, pot fi încărcate de asemenea pe site.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2074 secunde