Opt constănţeni joacă pentru România în Liga Europeană de fotbal pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă şi duminică, în Portugalia Opt constănţeni joacă pentru România în Liga Europeană de fotbal pe plajă
Sport 06 Iulie 2018 / 12:00 470 accesări 0 comentarii
România este pregătită pentru confruntările cu Serbia şi Estonia (sursa foto: www.frf.ro)

România este pregătită pentru confruntările cu Serbia şi Estonia (sursa foto: www.frf.ro)

Echipa națională de fotbal pe plajă a României va participa la sfârşitul acestei săptămâni, în Portugalia, la primul turneu preliminar din Divizia B a ediției 2018 din Liga Europeană. Din lotul echipei noastre fac parte şi opt fotbalişti constănţeni: portarul Valentin Dumitrică (CS Medgidia) şi jucătorii Bogdan Ciocănel (ACS West Deva), Cosmin Dincă (Viitorul Fântânele), Ionuț Florea (SSC Farul Constanța), Iulian Răvoiu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (Farul Tuzla), Daniel Zaharia (Axiopolis Cernavodă) şi Marian Măciucă (ACS West Deva), ultimul fiind şi antrenorul tricolorilor. Ceilalţi componenţi ai lotului sunt portarul Andrei Paul Neag (UE Gandia - Spania) şi jucătorii Alin BUGĂLĂ (ACS West Deva), Liviu Ruxandari (CSM Politehnica Iași) şi Cristian Emil Vărtan (ACS West Deva).

Pe stadionul „Estadio do Viveiro” din Nazare, special amenajat pe plajă, în Grupa a 2-a, România va întâlni Serbia (sâmbătă, 7 iulie, ora 14.45) şi Estonia (duminică, 8 iulie, ora 16.00). Vineri, 6 iulie, de la ora 17.15, este programată întâlnirea Serbia - Estonia. Din Grupa 1 fac parte Bulgaria, Norvegia, Cehia şi Andorra.

Meciurile vor fi transmise în direct de site-ul www.beachsoccer.com.

Echipele care se vor clasa pe locul 1 și cele mai bune trei dintre formațiile care se vor clasa pe locul 2 în cele patru serii se vor califica la turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A, fază în care va evolua și reprezentativa clasată pe locul 12 (ultimul) în eșalonul de elită.

Turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A se va desfășura în perioada 6-9 septembrie, în Italia (Sardinia). Echipa care va câștiga acest turneu va avea dreptul să evolueze în Divizia A în ediția din 2019.

Formația din Divizia B care se va clasa cel mai bine în turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A se va califica la Jocurile Europene de la Minsk, din 2019.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1896 secunde