Orban: „Oricine vrea să fure nu va scăpa”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Orban: „Oricine vrea să fure nu va scăpa”
Politică 21 Aprilie 2019 / 19:15 817 accesări 5 comentarii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a îndemnat sâmbătă pe delegaţii PNL din secţiile de votare să depună plângeri penale în cazul tentativelor de furt la alegerile europarlamentare, astfel încât voturile să fie păzite. „Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă daţi seama de ce sunt capabili în fiecare secţie de votare? Cu ochii pe ei cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secţia de votare din partea Partidului Naţional Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunţăm poliţia, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să ştie clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul ăsta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban, la Alexandria, în cadrul evenimentului de prezentare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. Orban le-a cerut însă membrilor PNL ca până la păzirea voturilor să le vorbească oamenilor şi să le spună că „au cu adevărat şansa de a trăi bine, de a avea demnitate, de a fi respectaţi de instituţii publice”. „În fiecare judeţ din România trăiesc români care merită să fie respectaţi şi noi, PNL, garantăm că fiecare român va fi respectat, că niciunui român nu-i va mai fi călcată în picioare demnitatea, că fiecare român va avea o şansă în viaţă, că fiecare român, prin talentul lui, prin pregătirea lui, prin educaţia lui, prin capacitatea de a izbândi, va reuşi în viaţă sprijinit de toate autorităţile statului”, a adăugat Orban.

Loading...

5 comentarii

Sa trezit BEȚIVANUL ? 20:46:38 / 21 Aprilie 2019
Eu zic că e in Comă.

Ba boschetar bețivan,tu vorbești de furt ? Când ai avut DOSAR PENALL pentru mită... Trebuia sa faci minim 5 ani de PUȘCĂRIE ,da te-a salvat KRUDUTA COVESHI...Ori cum ai dosarul tău , BEȚIVAN libidinos se va rejudeca la fel că toate SENTINȚELE PRONUNȚATE de Compleurile de 5 judecători pe care PDL PNL CIUMA NEAGRĂ le-a .... Influențat in favoarea TA... La pușcărie bețivane.

Atacul final al HOTILOR PSD 21:11:06 / 21 Aprilie 2019
Pentru Sa trezit BEȚIVANUL ?

Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

PDL PNL CIUMA ROȘIE SI ..m 06:18:13 / 22 Aprilie 2019
WC Johanis

BEȚIVANUL PENAL ..TOCMAI EL VORBEȘTE DESPRE ... ONESTITATE !!!!...Bei BEȚIVAN libidinos PENAL..Vezi că în curând PROCESUL tau si a lu BLAGA PORCUL GUȘAT se vor rejudeca....SI o sa ai mareeeee surprinderea că vei lua min 5 ani atât TU cât SI PORCUL GUȘAT BLAGA...Pe care JUSTIȚIA BASHITA. va albit .. ATUNCI sa vedem ...CINNNNEEEEE E PENALLLLUUULL..? ...SI CINE E GENERALLULLL...?... Multă MUE si lu Turcan că așa merge la voi SA JIGNIȚI FEMEILE DIN PSD ... PENALILOR.. APĂRĂTORII AI TORȚIONARILOR FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI ..PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS..

Bețivan nenorocit 07:45:08 / 22 Aprilie 2019
CINE NI SARE....LA CAP NU IA CONDAMNARE !!!!

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ....Va primi atâtea voturi de românii , cate grade are berea pe care o bea de DIMINEAȚĂ SICĂ MANDOLINA.....4 % ...Ce voturi să apere ? .

SICĂ MANDOLINA... 12:47:20 / 22 Aprilie 2019
....ACEST INDIVID BEȚIVAN LIBIDINOS PENAL....

PENALU .. Sică Mandolină ..Beeeiii ăsta e viitorul prim ministru al PDL PNL CIUMA ROȘIE ?... Ferească Dumnezeu.!!!.. Ministrul justiției..... PORTOCALĂ !!!!.... Doi bețivani PENALII ..Da cum rămâne ne-a SICĂ MANDOLINA cu WC JOHANIS ?.. Când va da STATULUI român BANII furați din chirii.. vreo 300 de mii de euro ?.Pe WC nu-l bagi la mititica .Că PDL PNL CIUMA ROȘIE a capusat toată justiția cu oamenii care aveau pe nasu n SUFLET .. PSD ȘI ALDE au adus NORMALITATEA într-o justiție acaparată de BASISMUL IOHANUST MAFIOT,o JUSTIȚIE care a încălcat GRAV DREPTURILE SI LIBERTĂȚILE FUNDAMENTALE ALE ROMÂNILOR.. O justiție în care au cheltuit miliarde de euro pe dosare penale fabricate care au fost ANULATE de judecători .. GESTAPO , țară pe care ne-o PREGĂTEȘTE PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS. .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.206 secunde