Orban prezintă în Parlament raportul privind măsurile adoptate pentru limitarea răspândirii COVID-19

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Orban prezintă în Parlament raportul privind măsurile adoptate pentru limitarea răspândirii COVID-19
Politică 12 August 2020 / 09:34 340 accesări

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, în şedinţa comună începândla ora 13:00.
Premierul Ludovic Orban va prezenta raportul privind măsurile luate de Guvern pentru limitarea răspândirii COVID-19, organizarea alegerilor şi deschiderea şcolilor.

În 27 iulie, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care îi cereau să prezinte un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindă pentru limitarea răspândirii noului coronavirus şi pentru organizarea, în bune condiţii, a alegerilor pentru administraţia publică locală, dar şi pentru deschiderea noului an şcolar.

“Preşedinţii celor două Camere au transmis premierului o invitaţie pentru a veni în faţa Parlamentului şi a arăta măsurile adoptate de Guvern în perioada pandemiei şi cum a gestionat Guvernul această perioadă a pandemiei. Trebuie să ştie poporul român dacă Guvernul a luat măsurile de care era nevoie sau nu a luat măsurile de care era nevoie, de ce a întârziat anumite măsuri, de ce se întâmplă în continuare achiziţii netransparente, de ce nu au ajuns măştile la populaţie încă. Sunt foarte multe întrebări pe care colegii noştri le vor adresa premierului şi domnia sa va trebui să răspundă în faţa plenului reunit”, a afirmat Cazanciuc.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1322 secunde