Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul
Politică 13 Iunie 2018 / 20:02 684 accesări 2 comentarii

Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul pentru preluarea și diseminarea nefericită, din mediul online, pe pagina PSD Județul Constanța, a unei postări referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională, în data de 11 iunie a.c.

Așa cum a precizat și președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădau, această postare nu a avut girul conducerii județene sau municipale a filialei PSD Constanța.

Asemeni măsurilor luate la nivel național, ne vom asigura că asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta. O asigurăm pe marea noastră sportivă Simona Halep, pe familia ei și pe toți iubitorii sportului de bună credință din România de respectul și recunoștința noastră, atenți în același timp la provocările și instigarile permanente împotriva PSD. Luptele politice nu trebuie să umbreasca în niciun fel performanțele de excepție ale românilor talentați și dăruiți, din toate domeniile.

Loading...

2 comentarii

cornel 07:31:54 / 14 Iunie 2018
lupul

Lupul paru-si schimba dar naravul ba.

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 12:27:15 / 14 Iunie 2018
Este ce-a care a organizat...

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ nu se dezminte.Inca o dată arată că li se rupe de realitate ..Ei vor denigrarea PSD și a liderilor PSD cu ori ce preț...De la crima din colectiv la această mascată PDL PNL CIUMA NEAGRĂ nu se dezminte de doctrina mafiot basista care vrea puterea cu ori ce preț..Pt PDL PNL CIUMA NEAGRĂ argumentele politice sau economice nu au nici o valoare .EI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ se bazează doar pe emoție..Pe care tot ei o provoacă..Un așa partide mafiot nu va avea nici o șansă la viitoarele alegeri parlamentare sa mai facă pragul electoral cu care ar intra in viitorul parlament.!!!! Românii s-au saturat de BASISMUL ÎMPUȚIȚ 400.000 de românii deja au protest în București pt că abuzurile din justiție sprijinite de PDL PNL CIUMA NEAGRĂ sa stopeze... Dezbinare a și URA este singurul argument al ACESTUI STAT PARALEL mafiot PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.6029 secunde