Oscilaţii mari de temperatură, în decurs de câteva ore! În Dobrogea, cer noros!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Oscilaţii mari de temperatură, în decurs de câteva ore! În Dobrogea, cer noros!

Vremea 01 Octombrie 2018 / 20:13 743 accesări

Vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi în general comparabile cu cele din ziua precedentă. Va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania și nordul Moldovei. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar în primele ore ale zilei în extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe. Şi la Bucureşti, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar minima de 11...12 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. În primele ore ale zilei vor fi condiții de ceață.

Noaptea, în Dobrogea și în estul Munteniei cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 10...15 l/mp și izolat se pot totaliza peste 25 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jur de 15 grade pe litoral. În zonele joase izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI, în prima parte a nopții cerul va fi mai mult noros și trecător va mai ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade. Spre dimineață, îndeosebi în zona preorășenească vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARŢI

Vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi în general comparabile cu cele din ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări și va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania și nordul Moldovei. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar în primele ore ale zilei în extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 6 și 14 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1324 secunde