Pacquiao vrea un meci-revanșă cu Mayweather

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pacquiao vrea un meci-revanșă cu Mayweather

Sport 28 Iunie 2017 / 15:07 310 accesări
Mayweather (stânga) l-a învins la puncte pe Pacquiao în „meciul secolului” din mai 2015

Mayweather (stânga) l-a învins la puncte pe Pacquiao în „meciul secolului” din mai 2015

Manny Pacquiao dorește să-și ia revanșa în fața americanului Floyd Mayweather, cel care l-a învins la puncte în așa-numitul „meci al secolului”, desfășurat în mai 2015 la Las Vegas (Nevada), a anunțat antrenorul boxerului filipinez, Freddie Roach, într-un interviu acordat postului Sky News. Pacquiao (39 de ani), singurul boxer care a deținut titlul de campion mondial la opt categorii diferite de greutate, urmează să-l înfrunte duminică, în cadrul unei gale care va avea loc la Brisbane, pe pugilistul australian Jeff Horn, într-un meci care va avea drept miză titlul de campion al lumii la categoria welter, versiunea WBO, deținut de filipinez.

Confruntarea dintre Manny Pacquiao și Jeff Horn, boxer cu 10 ani mai tânăr, descrisă drept „Bătălia de la Brisbane” pe afișul de prezentare al galei, se va desfășura pe arena Lang Park, utilizată în principal pentru meciurile de rugby, cu o capacitate de 55.000 de locuri. Freddie Roach consideră că, pentru a putea spera într-o reeditare a meciului cu Mayweather, Pacquiao trebuie să facă o figură frumoasă la gala din Australia. „Pentru a boxa cu Mayweather, trebuie să arăți bine. Împotriva lui Horn, el trebuie să arate bine, trebuie să impresioneze”, a spus americanul, sub comanda căruia s-a pregătit la un moment dat și Lucian Bute.

Floyd Mayweather s-a retras în 2015, după meciul cu Pacquiao, având în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate ca profesionist. Boxerul american, în vârstă de 40 ani, a acceptat recent să revină în ring pentru a-l înfrunta pe irlandezul Conor McGregor, starul artelor marțiale mixte, în cadrul unui meci de box care va avea loc pe 26 august.

Manny Pacquiao consideră că McGregor nu are nicio șansă în fața lui Mayweather, precizând că meciul dintre cei doi „ar putea fi chiar plictisitor”. „McGregor nu va fi capabil să-i aplice nicio lovitură semnificativă lui Mayweather. Cum ar putea? Nu are nicio experiență în boxul profesionist”, spune Pacquiao.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2335 secunde