„Palaz este un diversionist când vorbește despre distrugerea cetății Capidava”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu

„Palaz este un diversionist când vorbește despre distrugerea cetății Capidava”

Politică 10 Octombrie 2016 / 19:14 723 accesări
Robert Boroianu

Robert Boroianu

Vicepreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean Robert Boroianu răspunde ferm la dezinformările lansate de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța Claudiu Palaz. „Senatorul Puiu Hașotti, în calitatea sa de ministru al Culturii, a dat un aviz pentru oportunitatea lucrărilor de reabilitare la unul dintre monumentele cele mai importante din Dobrogea, Cetatea Capidava. Prin acest aviz a adus fonduri semnificative în județul nostru, ceea ce este firesc. Nu a dat aviz pentru tâlhăriile făcute de firmele cu carnet de partid PSD, cu prețul distrugerii unei valori culturale inestimabile” a declarat Robert Boroianu.

Consilierul județean liberal este de părere că „încercarea de diversiune a lui Claudiu Palaz este meschină. Președintele PMP Constanța apără interesele electorale ale partenerilor săi social-democrați, încercând un atac penibil la adresa Partidului Național Liberal și a membrilor săi, care nu au avut niciun mijloc de control în perioada în care a fost aprobat proiectul de restaurare a cetății Capidava”.

Vicepreședintele PNL Constanța reamintește faptul că, în perioada în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sitului arheologic de la Capidava, Claudiu Palaz era prefect al județului Constanța. „Să vă reamintesc faptul că în momentul în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru lucrarea de „reabilitare” a Cetății Capidava, pe 23.08.2010, Claudiu Palaz era prefect? Autosesizarea lui Claudiu Palaz din prezent este tardivă și ipocrită. Dacă mâine s-ar da un vot în CJC pentru preluarea reabilitării Cetății Capidava de către firmele de casă ale PSD, Claudiu Palaz ar vota pentru, cu două mâini, ca un aliat fidel și ascultător", a subliniat vicepreședintele PNL Constanța, consilierul județean Robert Boroianu.

Citește și:

Lucrările de restaurare au „stricat“ Cetatea Capidava? CJC cere lămuriri!12