Pamela Anderson intră în bucătărie: diva îşi deschide restaurant vegan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pamela Anderson intră în bucătărie: diva îşi deschide restaurant vegan
Monden 21 Iunie 2017 / 16:35 1866 accesări 0 comentarii

O admiratoare a Coastei de Azur, Pamela Anderson, cunoscuta starletă americano-canadiană transformată în apărătoare a animalelor, va deschide în această vară un restaurant vegan sezonier în Saint-Tropez, informează AFP.

Cu o capacitate de 250 de locuri, localul - intitulat "La table du marché" - se va deschide la 4 iulie pentru o perioadă de 50 de zile, în parteneriat cu Chef-ul Christophe Leroy, care îi va împrumuta localul său și va pregăti un meniu "vegan, romantic, dolce vita și feminist".

Pamela Anderson, devenită celebră în serialul "Baywatch", se va afla la restaurant "zi de zi, pentru a primi VIP-urile". Prietenă extrem de apropiată a fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, refugiat la ambasada Ecuadorului din Londra, Pamela a lansat o invitație și președintelui francez, Emmanuel Macron, și soției sale, pentru a veni la local și a discuta despre cazul lui Assange. "Vreau să vă întâlnesc pentru a discuta despre situația lui Julian", a scris pe site-ul fundației sale Pamela Anderson, care speră ca Franța să îi poată acorda azil fondatorului WikiLeaks. Recent, fosta actriță, în vârstă de 49 de ani, a fost văzută frecvent pe Coasta de Azur.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1826 secunde