Panică într-un bloc din Arad, după ce dintr-un apartament ieşea fum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Panică într-un bloc din Arad, după ce dintr-un apartament ieşea fum

05 Noiembrie 2016 / 21:27 255 accesări

Locatarii unui bloc din municipiul Arad au sunat panicaţi la 112 după ce au observat că dintr-un apartament ieşea fum, echipele de intervenţie găsind în locuinţă un bărbat intoxicat cu fum, care şi-a uitat mâncarea pe foc şi a adormit.

Locatarii unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad au sunat la 112 după ce au observat că pe sub uşa şi pe geamurile unui apartament iese fum, iar la uşă nu răspundea nimeni.

La faţa locului au ajuns imediat echipele de intervenţie.

"Detaşamentul Arad a deplasat trei autospeciale: o autospecială de stingere, o autospecială descarcerare şi o autospecială SMURD terapie intensivă mobilă. În momentul sosirii forţelor de interveţie, echipajul de descarcerare a forţat şi a spart uşa apartamentului, iar înăuntru a fost găsit un bărbat de 72 de ani care prezenta intoxicaţie cu fum", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

"Echipajul de stingere a găsit o oală cu mâncare uitată pe foc, bărbatul adormit în casă, Incendiul produs de oală a fost lichidat în circa 3 minute, era un incendiu fără flacără deschisă, doar cu degajări mari de fum, care au dus la intoxicaţia bărbatului", a spus căpitan George Pleşca.

Bărbatul a rămas interbat la spital pentru supraveghere.

Taguri articol
BlocApartamentFumPompieriArad


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2239 secunde