Panouri solare invizibile, care arată ca un acoperiș normal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Panouri solare invizibile, care arată ca un acoperiș normal
Ştiință 31 Octombrie 2016 / 17:43 622 accesări 0 comentarii

Elon Musk și-a reiterat ambiția de a face din compania sa Tesla Motors un gigant al energiei verzi, lansând noile panouri solare în Los Angeles, scrie Bloomberg.

Musk a ținut prezentarea în fața câtorva sute de participanți, în fața unui platou unde se filma Desperate Housewives, din partea Tesla și SolarCity, compania căreia îi este președinte și pe care speră să o achiziționeze. Noile panouri solare arată ca un acoperiș normal, sunt integrate pe deplin cu țigla acoperișului, fără să se poată observa că sunt panouri solare.

”Avem un panou solar care este mai bun decât un acoperiș normal, arată mai bine și durează mai mult”, a spus Musk. ”Este genul de lucru cu care îți impresionezi vecinii”, a spus Musk.

Musk a prezentat detalii legate de eficiența noilor panouri solare, de garanția acoperișului, de costuri și de textura care va fi valabilă pentru clienți. Acoperișul va fi disponibil în patru stiluri de sticlă.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Pagina a fost generata in 0.2911 secunde