Paramedic, filmat în timp ce loveşte un pacient inconştient cu un baton de salam

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Caz revoltător Paramedic, filmat în timp ce loveşte un pacient inconştient cu un baton de salam Ministrul de Interne cere măsuri urgente
Social 02 Iunie 2019 / 15:54 1794 accesări 3 comentarii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere IGSU şi DSU să ia măsuri urgente după ce pe Facebook a apărut o înregistrare în care un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient inconştient, lovindu-l în zona capului cu un baton de parizer şi adresându-i-se cu "beţivanule".

Înregistrarea a fost publicată sâmbătă, pe Facebook, de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: "Aşa se poartă băieţii de la smurd cu pacienţii! Ce ziceţi domnule Arafat, o fii bine aşa?".

Pe imagini se poate observa cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient ce pare inconştient, lovindu-l în zona capului cu un baton de parizer şi adresându-i-se cu "beţivanule".

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor. Acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă! Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer!", a scris, pe Facebook, Carmen Dan.

Şi reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au cerut oamenilor care au mai multe informaţii despre acest incident să le pună la dispoziţie, precizând că dezaprobă ferm atitudinea manifestată de paramedicul respectiv.

"Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile şi aplicarea măsurilor în consecinţă, am solicitat unităţilor subordonate documentarea situaţiei şi comunicarea urgentă a datelor şi informaţiilor care să facă posibil acest lucru. În sprijinul acţiunilor întreprinse la nivel instituţional, adresăm public rugămintea ca toţi cei care deţin indicii să vină în sprijinul demersului nostru şi să ne li pună la dispoziţie. Asigurăm opinia publică/cetăţenii în slujba cărora personalul IGSU îşi duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor", a transmis IGSU, pe pagina de Facebook.

Loading...

3 comentarii

Cârcotaș 16:11:05 / 02 Iunie 2019
Păcat!

Păcat că se întâmplă asemenea fapte... dar sunt oameni si oameni, chiar și printre medici... Totuși, pentru că vă respect, îmi permit să vă atrag atenția că ar trebui scoasă virgula de după cuvàntul “paramedic, pentru că nu semnalează nici prezența unei apozitii și nu este nici elipsă de predicat! Astfel, noi, cititorii, ne bucurăm și mai mult de informația adusă de lectura unei știri corect redactate...

Organele statului sunt co.... pe 17:30:51 / 02 Iunie 2019
Nu se respecta legile

In curand, in sistemul medical, datorita faptului ca se trece prin facultate cumparand examene sau ........ cu medicii profesori, asa o sa incepeti sa fiti tratati. Un salam sau o bata in cap. Dar vai, acesti angajati au salarii marite, f marite, de 4000 euro pe luna. Invatatura de minte: astfel de sume nu se dau la oameni needucati, nepregatiti, care termina o facultate doar pt ca e ta.su sau ma.sa e medic, sau e sotie / ruda de medic. Sistemul sanitar e la pamant. Vezi si ce se intampla in domeniul farmaceutic, unde f multi farmacisti sunt someri, caci patronii de farmacii tin posturile ocupate de farmacisti fictivi angajati. Elibereaza 8 ore pe zi asistentii retetele compensate, lucru INTERZIS de lege. Dar CASA vede?

Legea farmaciei trebuieste schimbata: nu orice nenorocit sa poata fi patron. 10:57:19 / 03 Iunie 2019
Dati admitere la farmacie ca sa fiti someri sau sa aveti salariu cat al femeii de serviciu de la bloc

Casa de Sanatate se pare ca e complice cu patronii de farmacii. Ei le dau banii de la buget, ei apoi primesc recunostinta printr-un buchet de flori. Am vazut ca atunci cand DNA a vrut sa-i verifice, a bagat multi la Poarta Alba, inclusiv directorul. Totul este sa ii controleze, caci nu exista farmacisti in permanenta in farmacii, asa cum prevede legea. Colegiul stie si e complice si el ?!?/Vineri am vazut bilanturile farmaciilor pe net publicate. Miliarde de lei vechi profit cu doar cativa asistenti de fapt. E incredibil unde s-a ajuns. Salariile le mentin la nivel de muncitor necalificat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1953 secunde