Parcare cu plata prin SMS în staţiunea Mamaia şi în Portul Tomis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța Parking

Parcare cu plata prin SMS în staţiunea Mamaia şi în Portul Tomis

Administrație 28 Aprilie 2019 / 18:46 5428 accesări

În ultima săptămână, mai multe parcări publice din municipiul Constanța și din stațiunea Mamaia, anterior deservite de taxatori, au fost transformate în parcări cu plată prin SMS.Acestea sunt cele situate înzona Aqua Magic, zona Telegondolă, zona Mamaia Nord, zona Poarta 1, Portul Tomis, zona Policlinica nr. 2 şi în cartierul Brotăcei.

Constănțenii sau turiștii care apelează la aceste parcări trebuie să știe că plata se efectuează prin aplicația Constanța Parking, care poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, aplicația deschide pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea cu plată prinprin SMS: Blue Area (albastru), pentru orașul Constanța, Green Area (verde) pentru stațiunea Mamaia și Red Area (roșu) pentru zona Mamaia Nord.

Taxarea prin SMS se face apelând numărul 7475. În funcție de zona în care se parchează și de intervalul de timp solicitat, va diferi și conținutul SMS-ului. Odată plătită parcarea,utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj transmis cu 5 minute înainte de expirarea timpului plătit.

Aplicația Constanța Parking permite și plata prin card bancar.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2006 secunde