Parcul Tăbăcărie, SFĂRÂMAT ÎN BUCĂȚELE! Sau nu va mai fi deloc...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parcul Tăbăcărie, SFĂRÂMAT ÎN BUCĂȚELE! Sau nu va mai fi deloc...
Administrație 12 Octombrie 2017 / 18:37 6175 accesări 5 comentarii

Proiectul transfrontalier privitor la reabilitarea și reamenajarea Parcului Tăbăcărie a primit undă verde din partea consilierilor locali constănțeni. În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Constanța, care a avut loc joi, 12 octombrie, aleșii au aprobat indicatorii tehnico-economici și contribuția proprie a municipalității pentru derularea acestui proiect, ce trebuie depus cel mai târziu în 16 octombrie. Asta nu înseamnă că intențiile Primăriei de reamenajare a Parcului Tăbăcărie nu au stârnit controverse. În deschiderea ședinței, deputatul USR de Constanța Stelian Cristian Iona luat cuvântul, cerându-le consilierilor să respingă proiectele. „Trebuie sa vedem ce viziune există pentru parc. Va exista acces liber sau se va îngrădi fiecare zonă, încurajând activitățile comerciale. Eu, personal, consider că locul în sine nu e bine ales. Nu se poate partaja acest parc pe bucățele pentru că nu va mai fi așa cum îl știm. Acest proiect a fost pus pe ordinea de zi pe repede înainte. Cred că trebuia să fie pus în dezbatere publică, trebuie și constănțenii să fie consultați. Vă rog să respingeți acest proiect pentru că va duce la fărâmițarea parcului. Nu va mai fi la fel. Nu va mai fi acea grădină publică ce ne atrage pe toți”, a spus deputatul. Precizăm că proiectul presupune crearea unui parc de miniaturi în Tăbăcărie, unde vor fi reprezentate la scară redusă cele mai importante obiective atât din judeţul Constanţa, cât şi din districtul Dobrich, al doilea partener al investiției. Din păcate, este de așteptat ca acest proiect să aibă aceeași soartă ca „Black Sea Bike” și reabilitarea Parcului Arheologic. Adică să rămână în aer.

Loading...
loading...

5 comentarii

Constantean 07:56:32 / 13 Octombrie 2017
Refuz !!!

Alte betoane ?! Copaci și flori, NU betoane!!!

Constateanul 09:06:02 / 13 Octombrie 2017
NU, DISTRUGERII PARCULUI TABACARIE!

Nu este nimeni in orasul acesta care sa organizeze un protest in fata Primariei? Sunt pe cale sa distruga singurul parc mai mare din Constanta si nimeni nu face nimic! Suntem toti atat de lasi si nepasatori incat ne meritam soarta! Am prieteni in alte tari si imi este rusine sa-i invit in acest oras murdar si dezorganizat, fara nici un loc unde sa poti sa respiri aer curat in liniste!

Rocka 10:17:45 / 16 Octombrie 2017
Fagadau si machidonii acoperiti cu oi

Bravooo Fagadau! Bravooo! Ai reusit machidonizarea Constantei! Dupa delatiunile impotriva lui Mazare, acum trebuie sa faci bani pentru oculta care te-a facut primar, ca pe Iohanus si Base, si pentru consilierii care ti-au fost impusi. De cine? Oameni fara trecut vizibil, precum Stroe Felix, informator al Securitatii inca din 1972. Fagadau tu de cand esti informator? Sau colaborator?

Dolph Lundgren 13:50:09 / 17 Octombrie 2017
CLOACA constanta !!!

Ce sa mai FARAMITEZE si sa DISTRUGA ? ? ? E FARAMITAT demult !!! Tot parcul e plin de BODEGI, plin de GUNOAIE si la propriu si la figurat, SERINGI folosite de catre DROGATI, AUROLACI, TIGANI si INTERLOPI !

Ion 23:08:43 / 25 Octombrie 2017
Mazare cu neamurile lui

Parcul e distrus de mazare cu neamurile lui. Au construit si au stricat tot ce era mai frumos. A dat autorizatii cu foarte multi bani. Dar cine sa ii faca lui mazare control ? La fel si Primaria Constanta e plina de neamurile lui sau angajati mediocri. Au luat examenele pe bani la facultatea Spirul Haret. Merge-ti la arhiva si o sa gasiti acolo un exemplu

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2142 secunde