Parfum pentru... siluetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parfum pentru... siluetă
Lifestyle 01 Februarie 2016 / 18:21 358 accesări 0 comentarii

Aromaterapia este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra stării de bine și a sănătății, în general. Acesta este motivul pentru care un grup de cercetători francezi s-a gândit să creeze un parfum care să aibă efecte benefice asupra... siluetei, eterna obsesie a sexului frumos. Astfel, compania franceză de cosmetice Velds, în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, a creat un parfum care, teoretic, ajută la pierderea în greutate, relatează Agerpres.

Sunt cunoscute cercetările realizate pe așa-numitele neuro-cosmetice care permit dezvoltarea unei arome ce ajută la pierderea în greutate. Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat că 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai simțeau nevoia de a... ronțăi ceva între mese. Potrivit ziarului ”Telegraph”, parfumul "Prends-moi" este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac și floare de cananga (Ylang ylang), al căror miros permite reducerea derapajelor emoționale care pot interveni la un moment dat, din cauza nervilor, stresului sau a tristeții.

Ingredientele conținute sunt speciale, având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de plăcere și sațietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului și anxietății și taie pofta de mâncare între mesele principale.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1664 secunde