Parfumuri contrafăcute ascunse în portbagaj, descoperite în vamă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Parfumuri contrafăcute ascunse în portbagaj, descoperite în vamă

Eveniment 11 Martie 2019 / 12:05 301 accesări

La Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat ieri, 10 martie,pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în România, cetățeanul roman P.D., în vârstă de 28 de ani, însoțit de B.G., de sex feminin, în vârstă de 25 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în portbagaj și printre bagaje,169 articole vestimentareși 30 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și nu dețin documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ10.440 leidacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii depunere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2083 secunde