Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute descoperite de jandarmii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute descoperite de jandarmii constănțeni

Eveniment 10 Iulie 2024 / 12:09 492 accesări

Marți, 9 iulie, în timpul unei misiuni de rutină, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în jurul orei 16:00, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja din municipiul Constanța, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care avea o sacoșă în mână și s-a comportat suspect la vederea patrulei.

Datorită acestui motiv jandarmii s-au apropiat și l-au legitimat pe cel în cauză. Bărbatul figura cu domiciliul într-o localitate din județul Galați. Ulterior s-a trecut și la controlul corporal și al bagajelor acestuia, jandarmii descoperind în sacoșa bărbatului mai multe parfumuri și perechi de ochelari purtând sigla sau denumirea unor mărci de renume, susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice).

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a cumpărat articolele respective din București, în scopul de a le vinde apoi cu profit la Constanța.

Articolele respective au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal au fost predate lucrătorilor de poliţie în vederea continuării cercetărilor.Ştiri recomandate

12