Părinţi, nu mai daţi bani pe auxiliare! A zis ministrul Educaţiei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Părinţi, nu mai daţi bani pe auxiliare! A zis ministrul Educaţiei!
Educație 09 August 2017 / 16:53 1665 accesări 1 comentariu

Dacă cumva, până la toamnă, nu citiţi în Telegraf care dintre auxiliare au fost acceptate, înseamnă că acestea nu există! Să nu cădeţi în plasa profesorilor care vă bagă pe gât aceste manuale şi caiete doar pentru că, la fiecare astfel de instrument cumpărat, ei au un comision baban, fiind mână în mână cu editura sau librăria de unde le procură!

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunţat miercuri că niciun material auxiliar nu mai este valabil începând din acest moment! Potrivit romaniatv.net, în cel mult 30 de zile, o comisie va elabora normele metodologice care vor sta la baza avizării materialelor auxiliare care vor putea fi folosite de către elevi şi profesori. Liviu Pop a spus că a constatat că ordinul de ministru emis în 2002 şi care stătea la baza materialelor auxiliare nu a mai fost actualizat, el anunţând că de astăzi, miercuri, 9 august 2017, nu mai este valabil niciun auxiliar. "În ultimii 5 ani de zile situaţia a scăpat de sub control, neexistând nimic legal în ce priveşte aprobarea acestor materiale. Am revocat acest ordin, toate auxiliarele îşi încetează valabilitatea de azi, în maximum 30 de zile să fie clar ce se întâmplă cu avizarea şi acreditarea. Un profesor sau învăţător poate să ceară consiliului profesoral să obţină avizul în a comanda aceste auxiliare, cu specificarea clară că circuitul financiar trebuie asigurat de părinţi", a explicat Liviu Pop. Ministrul a precizat că de evaluarea acestor materiale auxiliare se va ocupa Ministerul Educaţiei, doar dacă va avea avizul conform al inspectoratului şcolar şi al asociaţiei de părinţi din unitatea de învăţământ.

1 comentariu

unul 17:06:57 / 09 August 2017
sinistrul educatiei

Actualul ministru al educatiei este oricum un dobitoc. Nu-l luati in seama. S-a vaccinat, de acolo i se trage retardul.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde