Parlamentarii Pro România nu vor fi prezenţi la votul pentru învestirea Guvernului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parlamentarii Pro România nu vor fi prezenţi la votul pentru învestirea Guvernului
Politică 31 Octombrie 2019 / 18:13 327 accesări 3 comentarii
Senatorul Adrian Ţuţuianu: „nu putem susţine un guvern al PNL“

Senatorul Adrian Ţuţuianu: „nu putem susţine un guvern al PNL“

Senatorul neafiliat Adrian Ţuţuianu a afirmat, joi, că parlamentarii Pro România nu vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Orban, în plenul reunit de luni al Legislativului. „Nu se schimbă nimic, noi am spus că nu putem susţine un guvern al PNL, pentru că interesele categoriilor de electorat pe care le reprezentăm noi, respectiv PNL, sunt diferite. Nu a reieşit din programul de guvernare prezentat de domnul Orban şi nici la audierile miniştrilor, lucruri care sunt extrem de importante pentru noi, cum ar fi rectificarea bugetară, cum ne încadrăm în deficitul bugetar, dacă se vor pune în aplicare anul viitor legea pensiilor şi legea salarizării, dacă sunt finanţări suficiente pentru proiectele mari de investiţii în infrastructură, dacă vom reuşi să atragem mai mulţi bani europeni şi putem continuă cu acest şir de reproşuri pe care noi le aducem programului de guvernare şi echipei prezentate de Ludovic Orban. Ca urmare, nu vom fi prezenţi în Parlament”, a declarat Adrian Ţuţuianu, joi, la Antena 3.

Întrebat dacă aleşii Pro România nu vor fi prezenţi în sală sau în Parlament, Ţuţuianu a răspuns scurt: „Nu vom fi prezenţi”. Domnul Orban are cel puţin patru provocări extrem de importante pentru următoarea perioadă. Prima provocare este să strângă 233 ca să aibă cvorum. A două, trebuie să aibă 233 de voturi pentru învestirea guvernului. În al treilea rând, trebuie să îşi asigure o majoritatea care să îi permită trecerea prin Parlament a proiectelor de legi care pun în aplicare programul de guvernare. Şi în al patrulea rând are de rezolvat probleme care sunt în contradicţie în cadrul coaliţiei din Parlament care susţine acest guvern. În opinia mea luni nu va fi cvorum, că urmare nu cred că se va putea rezolva probleme învestirii guvernului”, a explicat Ţuţuianu.

Loading...

3 comentarii

De la SOMERI 07:42:36 / 01 Noiembrie 2019
Pentru parlamentarii care NU STIU CE VOR

SA VA DATI TOTI PARLAMENTARII DEMISIA !!!! PUTETI VOTA IMPOTRIVA ! AR TREBUI SA VI SE DESFACA CONTRACTUL DE MUNCA PENTRU ABSENTE NEJUSTIFICATE !!NU VA MAI BATETI JOC DE OAMENI!!

ciprian 20:48:39 / 01 Noiembrie 2019
alegerea guvernului

Va salut , In anul ce urmeaza , formatiunea ProRomania va fi votata de Gusa & Co !!, deoarece in mod constant isi bate joc de elctorat si votanti !!, ca si Ciuma rosie !

okila 09:31:26 / 02 Noiembrie 2019
pro romania poate pro rusia ,pro somalia

pro kakat sunteti antiromania

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1956 secunde