Parteneriate cu mediul privat și cu mediul academic pentru BC Athletic Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parteneriate cu mediul privat și cu mediul academic pentru BC Athletic Constanța
Sport 02 Februarie 2017 / 17:42 652 accesări 0 comentarii

Parteneriatul dintre Universitatea „Ovidius“ Constanța și Baschet Club Athletic Constanța a fost semnat de Sorin Rugină și Alexandru Olteanu

Parteneriatul dintre Universitatea „Ovidius“ Constanța și Baschet Club Athletic Constanța a fost semnat de Sorin Rugină și Alexandru Olteanu

Conducerea echipei de baschet masculin BC Athletic Constanța a anunțat joi două parteneriate pe care le-a încheiat săptămâna aceasta. Primul este cel cu Universitatea „Ovidius“ Constanța (UOC), al cărui obiect principal este promovarea educației fizice, a sportului, a performanței și a educației.

„Încercăm să îmbunătățim imaginea Universității „Ovidius“ prin încheierea unui nou parteneriat cu un club sportiv de tradiție și cu perspective, după cel încheiat cu Academia Gheorghe Hagi”, a declarat Sorin Rugină, rectorul UOC.

„Este un parteneriat foarte bun, prin care Baschet Club Athletic Constanța și Universitatea „Ovidius“ Constanța își unesc forțele. Universitatea „Ovidius“ Constanța este un brand național și este o onoare să fie alături de noi. Cred că orașul Constanța va avea numai de câștigat din această colaborare”, a spus team-managerul grupării constănțene, Andrei Talpeș.

„Mulțumim reprezentanților Universității „Ovidius“ Constanța că au acceptat să se alăture proiectului nostru. Cred că este cea mai mare realizare de până acum a clubului nostru, din punctul de vedere al educației. Noi întotdeauna am promovat sportivul-elev, acum vom promova și sportivul-student. Școala și educația sunt foarte importante și merg foarte bine mână în mână cu sportul. Vom da astfel sportivilor noștri o continuitate în educație chiar în orașul Constanța”, a precizat Alexandru Olteanu, președinte și antrenor principal la BC Athletic.

Parteneriatul presupune în primul rând promovarea reciprocă a celor doi parteneri. În plus, componenții echipei care vor dori să urmeze cursurile UOC vor beneficia de reducerea taxei de școlarizare, dar și de cazare și masă gratuite, în limita locurilor disponibile. BC Athletic se va implica activ în evenimentele sportive organizate în cadrul universității, iar echipei de baschet i se vor pune la dispoziție sala de antrenament și mijloace de transport ale UOC.

La finalul conferinței de presă, rectorul UOC a primit din partea Baschet Club Athletic două tricouri cu numărul 1 ale echipei constănțene, inscripționate „Rugină S.” și „Universitatea „Ovidius“ Constanța”.

IRIDEX GROUP SALUBRIZARE A DEVENIT SPONSOR PRINCIPAL LA BC ATHLETIC CONSTANȚA

Al doilea parteneriat semnat joi este cel cu S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L., care a devenit săptămâna aceasta cel mai important sponsor al lui Baschet Club Athletic Constanța, contractul fiind semnat pe cel puțin trei ani.

„Avem garanția că Iridex va rămâne lângă noi și după promovarea în Liga Națională, pe care noi ne-am propus să o realizăm peste circa trei ani. Acest parteneriat face parte din proiectul nostru pe termen lung, de a readuce Constanța în primul eșalon baschetbalistic din România”, a anunțat Andrei Talpeș.

„Avem mare încredere în proiectul prezentat de Baschet Club Athletic și sper ca în maximum trei ani echipa să joace în Liga Națională”, a precizat Andrei Cîrlioru, director de salubrizare la Iridex Group.

„Mă bucură încheierea acestor parteneriate, pe care am reușit să le semnăm astăzi. Mă bucur că mediul privat din Constanța reușește să vină încet-încet alături de noi, dar și că mediul academic a făcut un pas către noi. Așteptăm din ce în ce mai mulți susținători lângă echipă, care să ne ajute atât financiar, cât și din tribunele Sălii Sporturilor”, a adăugat Bogdan Ivanovici, antrenor secund la Baschet Club Athletic Constanța.

Baschet Club Athletic mai are un singur meci de disputat în sezonul regulat din Liga 1 la baschet masculin, cel cu Dinamo II București, programat duminică, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Citește și:

Succes prețios pentru BC Athletic Constanța, pe terenul Stelei

Misiune imposibilă pentru BC Athletic Constanța

BC Athletic nu a rezistat în fața Politehnicii Iași

BC Athletic va evolua duminică la Iași

Eșec pe teren propriu pentru BC Athletic

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1898 secunde