Parteneriatele Facultății de Matematică Informatică consolidate prin înființarea unui Grup Consultativ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Parteneriatele Facultății de Matematică Informatică consolidate prin înființarea unui Grup Consultativ

Educație 05 Martie 2021 / 13:33 704 accesări

În cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a înființat Grupul Consultativ al Facultății, cu scopul de a reuni reprezentanți ai mediului socio-economic regional, în vederea consolidării colaborării cu partenerii de tradiție ai FMI și creării cadrului pentru încheierea de noi parteneriate ce vizează dezvoltarea, în mai multe direcții, a activităților din facultate.

Acestnou Comitet în domeniul ITvine în completarea Forumului Oamenilor de Afaceri înființat de către Universitatea Ovidius din Constanța.

În contextul inițierii Digital Innovation Hub-ului (DIH) în cadrul UOC, a avut loc prima întâlnire online a membrilor Grupului Consultativ, în cadrul căreia au fost stabilite obiectivele și rolul pe care comitetul îl îndeplinește pentru atingerea acestora.

De asemenea, au fost discutate detaliile unor posibile colaborări pe proiecte de cercetare - dezvoltare care să fie implementate în cadrul DIH-lui, coordonat de prorectorul pentru digitalizare, studenți și alumni, lect. univ. dr. Alexandru Bobe.

La întrevedere au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai firmelor din domeniul IT: Bluecode, Cornerstone Technologies, Evonomix, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource, Vauban.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2437 secunde