Participare numeroasă la TriChallenge Mamaia 2017

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Participare numeroasă la TriChallenge Mamaia 2017

Sport 17 Septembrie 2017 / 17:15 646 accesări

Peste 1.200 de concurenți au participat la TriChallenge Mamaia 2017

Peste 1.200 de concurenți au participat la TriChallenge Mamaia 2017

Organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și Federația Română de Triatlon, festivalul sportiv TriChallenge Mamaia 2017 a pus din nou stațiunea de lângă Constanța pe harta internațională a triatloanelor. Cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani, ajuns la a IX-a ediție, s-a desfășurat sâmbătă, pe bulevardul Mamaia, în parcarea de la Rex și pe promenada din stațiune. Participarea a fost foarte numeroasă, peste 1.200 de concurenți, din România și din străinătate, aliniindu-se la start.

Ziua de sâmbătă a fost rezervată probelor de triatlon pentru sportivii amatori și profesioniști. Este vorba despre proba de supersprint (400 m înot + 10 km ciclism + 2,5 km alergare), proba de sprint (750 m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare) și proba olimpică (1.500 m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare), individual și pe echipe (excepție supersprintul, care a fost doar individual).

Probele individuale au fost câștigate de Andrei Șendroiu (supersprint masculin), Andreea Diana Iordache (supersprint feminin), Erick Rogoz (sprint masculin), Mădălina Franț (sprint feminin), Daniel Atilla (olimpică masculin) și Lavinia Daniela Torok (olimpică feminin). Învingătorii probelor de ștafetă au fost Bucharest Cycling Tour (sprint pe echipe masculin), Trichallengele (sprint pe echipe feminin), MCM Team Galați (sprint pe echipe mixt), CS Euxin Constanța - Elite (olimpică pe echipe masculin), Ijuice Girls (olimpică pe echipe feminin) și Atena Sport Constanța (olimpică pe echipe mixt).12
Pagina a fost generata in 0.2181 secunde