Partidă dificilă pentru România în Austria

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Nations League

Partidă dificilă pentru România în Austria

Sport 07 Septembrie 2020 / 00:36 555 accesări
Portarul Ciprian Tătăruşanu nu a agreat întrebările care i-au fost adresate

Portarul Ciprian Tătăruşanu nu a agreat întrebările care i-au fost adresate

Luni seară, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV), reprezentativa de fotbal României va înfrunta, la Klagenfurt, Austria, în al doilea meci din Grupa 1 a Diviziei B din UEFA Nations League. După egalul de vineri, din confruntarea cu Irlanda de Nord, scor 1-1, tricolorii sunt obligaţi să obţină un rezultat favorabil, însă misiunea lor nu va fi una uşoară.

În plus, portarul Ciprian Tătăruşanu a încins spiritele după declaraţiile de la conferinţa de presă, unde a declarat că nu îl interesează nu îl interesează părerile oamenilor de fotbal, precum şi cele ale suporterilor naţionalei. Tătăruşanu a fost nemulţumit de faptul că nu a fost întrebat strict despre duelul de luni, unul în care tricolorii au şansa a doua.

Selecţionerul Mirel Rădoi speră într-un rezultat pozitiv în Austria, nefiind exclus să asistăm la mai multe nodificări în formula de start faţă de întâlnirea cu Austria. „Vom avea câteva schimbări în echipă pentru a rezista din punct de vedere fizic. Austria, pe începuturile de repriză și chiar spre sfârșitul jocului, marchează des. Putem fi în dificultate dacă nu avem jucători cu prospețime. Ca nivel al intensităţii putem avea o problemă. Sunt jucători cu mult mai mare personalitate şi din campionate unde joacă cu intensitate şi cu mingea la nivelul gazonului şi eu cred că din punctul acesta de vedere trebuie să fim mult mai agresivi şi să avem reacţie imediat după pierderea balonului”, a spus Mirel Rădoi, care nu consideră disputa cu Austria ca o repetiţie pentru meciul cu Islanda, din barajul de calificare la turneul final al Campionatului European de fotbal.

Tot luni seară, de la ora 21.45, Irlanda de Nord va întâlni Norvegia.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1846 secunde