Partida România - Spania, din preliminariile EURO 2020, cu casa închisă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2020 Partida România - Spania, din preliminariile EURO 2020, cu casa închisă!
Sport 14 August 2019 / 13:22 284 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

La 5 septembrie, de la ora 21.45, Arena Naţională din Bucureşti va găzdui meciul dintre reprezentativele de fotbal ale României şi Spaniei, din preliminariile EURO 2020. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că tricolorii vor întâlni fosta campioană europeană și mondială în fața stadion plin, toate biletele pentru partida împotriva ibericilor fiind achiziționate online. Astfel, 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi în tribunele stadionului.

„Federația Română de Fotbal le mulțumește tuturor fanilor care vor susține echipa națională pe stadion și nu numai la jocul cu Spania, dar și la următoarele dueluri din drumul spre Campionatul European, turneu final la care Bucureștiul va găzdui patru partide”, a fost mesajul postat pe site-ul ww.frf.ro.

Site-ul oficial bilete.frf.ro a primit solicitări pentru toate biletele scoase la vânzare. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării. Pentru a verifica o eventuală disponibilitate a acestor bilete, accesați periodic site-ul bilete.frf.ro.

Pe site-urile oficiale bilete.frf.ro și bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România - Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020. Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, programat de la ora 19.00, costă între 25 lei (la peluze) și 50 lei (tribune).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1585 secunde