Partida România U21 - Danemarca U21 se va disputa la Craiova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2021 Partida România U21 - Danemarca U21 se va disputa la Craiova
Sport 06 Februarie 2020 / 14:10 544 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro.

Sursa foto: www.frf.ro.

Federația Română de Fotbal a anunțat joi, pe site-ul oficial, faptul că a informat UEFA cu privire la locul de desfăşurare al întâlnirii dintre reprezentativele Under 21 ale României şi Danemarcei, din luna martie.

Astfel, duelul din preliminariile pentru EURO 2021 va avea loc la 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Ora de începere a meciului va fi comunicată ulterior. Meciul cu liderul grupei va reprezenta și debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecționatei de tineret.

„De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa națională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susținută de 20.454 de spectatori”, informează site-ul www.frf.ro.

Naționala U21 a României ocupă locul secund în Grupa 8, cu 10 puncte, pe prima poziţie fiind Danemarca U21, cu 15 puncte. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele nouă câștigătoare ale grupelor și echipa de pe locul secund cu cel mai bun punctaj. Celelalte opt formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte patru locuri disponibile la turneul final.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1892 secunde