Partidul Națonal Liberal - comunicat de presă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Partidul Națonal Liberal - comunicat de presă
Politică 22 Noiembrie 2019 / 11:04 284 accesări 3 comentarii
Preşedintele PNL Constanţa,  deputatul Bogdan Huţucă

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă

Alegerile de duminică sunt despre viitorul acestei țări, despre viitorul fiecărui român! Pe voturile noastre se construiește democrația acestei țări, iar la 30 de ani de la Revoluție avem datoria de a nu irosi sacrificiul celor care au scris libertate cu sângele lor.

Alături de dumneavoastră și prin implicarea dumneavoastră, candidatul PNL, Klaus Iohannis, a ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale și, tot împreună, vom repune duminică, 24 noiembrie, prin voturile noastre, România pe drumul normalității! Realegerea lui Klaus Iohannis în fruntea statului este cea mai solidă garanție că țara noastră își va păstra drumul european și se va putea moderniza și dezvolta.

Votul de duminică este însă și despre Constanța, despre fiecare oraș, comună și sat din județul nostru. După ani grei de administrație PSD, vedem cu toții cum acest colț de țară a rămas captiv sărăciei și subdezvoltării. Constănțenii nu mai pot permite să stea cu capul plecat în fața jupânilor pesediști! Iar votul de duminică este exact despre recâștigarea demnității și încrederii că, alături de oameni competenți și integri, putem trăi într-o societate normală, în care spitalul salvează vieți, școala educă și clădește caractere, iar instituțiile statului lucrează pentru oameni și nu împotriva lor.

Votând duminică, 24 noiembrie, Klaus Iohannis președinte, arătăm că suntem determinați să ieșim de sub mantaua ipocriziei și incompetenței PSD care sufocă orașul și județul Constanța. Cu fiecare vot pentru Iohannis împingem pesedismul tot mai departe de sfera deciziei și puterii, lăsând loc oamenilor capabili și curați.

Sunt încrezător că duminică vom ieși la vot în număr cât mai mare și vom alege să trăim într-o Românie Normală, dar mai ales să dăm un nou început pentru Constanța constănțenilor, în care să ne regăsim cu toții!

22 noiembrie 2019Preşedintele PNL Constanţa,

Deputatul Bogdan Huţucă

Loading...

3 comentarii

Ct 15:26:43 / 22 Noiembrie 2019
cu subiect si predicat...

in campania electorala, rares bogdan spunea ca una din primele masuri va fi eliminarea pensiilor speciale ! asta asteapta multi romani, sa scapati bugetul tarii de lipitori, astfel incat sa avem bani de investitii ! asta sa iesiti si sa spuneti romanilor, nu minciuni de politician de 2 bani ! romanii sunt satui sa voteze raul mai mic, ca asta este dilema ! din nou !

Constantean 07:28:57 / 23 Noiembrie 2019
Lozinci electorale

Lozinci electorale... Am încredere în Dancilã pentru că îi pasă de oameni și de România.

NICU 09:48:45 / 23 Noiembrie 2019
ALEGERI

IOHANIS a dormit 5 ani linistit ! NU vreau sa mai doarma inca 5 ani ! AJUNGE FRATILOR ! !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1913 secunde