Pasiunea pentru padbol nu are limite!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Execuţia de la Constanţa, o amintire specială

Pasiunea pentru padbol nu are limite!

Sport 11 Decembrie 2017 / 11:02 946 accesări
Jose Rodrigues: „Nu puteam rata ocazia să imortalizez faptul că am fost și eu acolo”

Jose Rodrigues: „Nu puteam rata ocazia să imortalizez faptul că am fost și eu acolo”

Constanţa a găzduit în luna septembrie a acestui an Campionatul European de padbol la masculin, competiţie câştigată de Spania I, urmată de Spania III, România I şi Spania II. Oaspeţii oraşului de la ţărmul mării au rămas cu amintiri plăcute, iar Jose Rodrigues, component al echipei Spania II, a decis să-şi tatueze una dintre cele mai frumoase execuţii personale din turneul desfăşurat în Sala „Tomis” din Constanţa. „Primul Campionat European din istorie a fost fantastic și nu puteam rata ocazia să imortalizez faptul că am fost și eu acolo”, a spus Jose Rodrigues.

ROMÂNIA VA ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL

Organizarea foarte bună a Campionatului European de la Constanţa a adus României onoarea de a găzdui anul viitor întrecerile din cadrul Campionatul Mondial de padbol.

„Avem trei variante ca și locație. Vom lua o decizie cel mai târziu în luna februarie. Campionatul Mondial de anul viitor va fi o competiție cu totul și cu totul specială, la care vor particuia cei mai buni jucători din lume. Sunt discuții să organizăm concomitent și Campionatul Mondial rezervat fetelor. Va fi un spectacol pe cinste”, a declarat Elisabeta Gherghişan, președintele Asociației Române de Padbol.

Citeşte şi

Spania I a câștigat EURO Padbol 2017, România I, pe locul 312
Pagina a fost generata in 0.1634 secunde

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0