Patronul Filicori şi Horeca din Constanța, găsit spânzurat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Patronul Filicori şi Horeca din Constanța, găsit spânzurat
Eveniment 14 Martie 2017 / 18:46 8959 accesări 3 comentarii

Patronul lanțului de cafenele Filicori și al mai multor firme şi restaurante din Constanța, Dumitrache Economu, zis „Dumi” a fost găsit spânzurat, marți după-amiază. Potrivit primelor informații, omul de afaceri a fost găsit spânzurat într-o locuință din complexul Arena Regia, din zona Hanul Piraților. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a încercat să îl resusciteze, potrivit protocolului. Bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a răspuns la manevrele medicilor şi a fost declarat decedat. Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru necropsie. Nu se ştie dacă omul de afaceri a lăsat în urmă un bilet de adio.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a stabili dacă, în acest caz, a fost vorba de sinucidere.

Această informaţie vine să se adauge pe lista deloc scurtă a oamenilor de afaceri care au dorit să îşi încheie socotelile cu viaţa. În acest an, în urmă cu două săptămâni, un alt om de afaceri, Vasile Turcu, s-a sinucis, lăsând în urmă un bilet în care îşi explica gestul.

CE AFACERI RĂMÂN FĂRĂ PATRON

Conform Registrului Comerțului, cafeneaua Filicori Zecchini funcționează pe societatea SC Horeca Project SRL și este administrată de Aurora Economu și Dumitrache Economu. Cei doi figurează ca acționari și în următoarele societăți: Eco Star Rel SRL, Ecoreca Food SRL, Ecoreca Service SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, Osteria D`Italy SRL. Separat, Aurora Economu este partener în societatea Rellangelo Style SRL, iar Dumitrache Economu este partener în societatea Flash International SRL, se mai arată în Registrul Comerțului.

Citește și:

Patronul Filicori din Constanța, găsit spânzurat

Vasile Turcu a murit!

3 comentarii

Hollywood 06:51:30 / 15 Martie 2017
Arena Regia

Cu această ocazie am aflat din presă și cine este proprietarul complexului Arena Regia. Ce să vezi? Este senatorul PSD Nicu Moga. Aawwwwwww, ce drăguuuuuț! Plm.

Geo 09:17:22 / 15 Martie 2017
Bizar

Bizar cum se spânzura lumea cu bani ..cred ca i pisca vreun țânțar

De ce nu scrieti despre averile parlamentarilor din cta inainte de alegeri? Vedeti ce ati votat? 10:20:47 / 15 Martie 2017
Aici e coruptia ?!?!

Pai cum draqu Moga din salariu de senator este dezvoltator imobiliar? De unde are mil. euro pt asa ceva? DNA nu vrei sa verifici si acesti senatori de cta, ca ei in parlament se vaita ca salariul nu le ajunge nici sa-si cumpere haine ????

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2122 secunde