Patru constănțeni bătuți și jefuiți în plină stradă! Suspecții au fost reținuți!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Patru constănțeni bătuți și jefuiți în plină stradă! Suspecții au fost reținuți!
Eveniment 08 Ianuarie 2016 / 11:30 1861 accesări 3 comentarii

Atacau oameni pe stradă, îi jefuiau şi se făceau nevăzuţi. Este vorba despre doi indivizi, extrem de violenți, Ibram Asan, de 27 de ani, şi Mustafa Ibram, de 37 de ani, din localitatea Cumpăna, care au fost reținuți joi de polițiștii constănțeni, sub acuzația că au comis, în perioada 25 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016, patru tâlhării în municipiul Constanța. Oamenii legii spun că suspecții, recidivişti după cum au descoperit oamenii legii, au atacat de fiecare dată, în plină stradă, bărbați. Aceștia se apropiau de victime din spate și le loveau cu pumnul în tâmplă, doborându-le la pământ. După ce se asigurau că victimele sunt inconştiente, le jefuiau și fugeau. B-P.V., B.I., T.M. şi T.D. sunt iniţialele celor care au necesitat până la 18 zile de îngrijiri medicale în urma agresiunilor. Constănţenii au rămas fără bunuri constând în telefoane mobile, portofele, acte de identitate, alimente, şi diferite sume de bani, adică un prejudiciu total de aproximativ 4.000 de lei. Prima faptă probată de oamenii legii a avut loc chiar în ziua de Crăciun.

În cursul zilei de joi, polițiștii au efectuat la domiciliul celor doi o percheziție și i-au reținut. Vineri, instanţa a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.Pagina a fost generata in 0.1917 secunde