Patru licitaţii în două zile, la Artmark

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patru licitaţii în două zile, la Artmark

Cultură 15 Ianuarie 2014 / 00:00 452 accesări

Artmark începe anul 2014 în forţă, cu nu mai puţin de patru licitaţii tematice, care vor avea loc în Capitală, pe 28 şi 29 ianuarie, la Athenee Palace Hilton. Licitaţiile de pe 28 ianuarie sunt dedicate artei postmoderne şi contemporane, precum şi ceasurilor de colecţie. Astfel, alături de lucrări de Daniel Spoerri sau Victor Man, vor fi licitate peste 70 de ceasuri Patek Philippe, Rolex, Ulysse Nardin, Breitling sau Jaeger-LeCoultre.

Pe 29 ianuarie, colecţionarii sunt invitaţi la Cabinetul de Curiozităţi - Arta muzicii, scrisului şi fotografiei şi la Licitaţia de Fotografie şi Benzi Desenate. Vor fi licitate piese vechi, rare şi extrem de rare, precum patefoane, gramofoane, cutii muzicale, maşini de scris, maşini de calculat sau aparate de fotografiat. Licitaţia de Fotografie şi Benzi Desenate va reuni imagini surprinse de fotografi de excepţie, precum Iosif Berman, Aurel Bauh, Ion Grigorescu şi Teodor Graur, şi benzi desenate. Cele din urmă poartă semnătura regizorului Ion Popescu-Gopo, dar şi a ilustratorilor Puiu Manu şi Sandu Florea, care au onorat cu prezenţa lor şi Salonul Internaţional de Bandă Desenată de la Constanţa. Vor fi scoase la licitaţie şi creaţiile tânărului constănţean Alexandru Ciubotariu, care s-a remarcat la acelaşi salon tomitan.

Toate exponatele pot fi admirate până pe 27 ianuarie, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, în intervalul 10.00 - 20.00, şi la Athenee Palace Hilton, în zilele licitaţiilor, de la 10.00 la 19.00.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3071 secunde