Patru motoare de barcă, căutate în Franța, găsite de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patru motoare de barcă, căutate în Franța, găsite de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă

Eveniment 29 Septembrie 2022 / 19:25 555 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, patru motoare de barcă, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Franța.

În data de 28.09.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Astfel, pe raza localității Crișan, judeţul Tulcea, colegii noştri au identificat, patru motoare de barcă de 100, 130, 150 și 175 CP.

În cadrul verificărilor efectuate, colegii noştri au stabilit că bunurile sus-menţionate aparţineau unui cetăţean roman. Acestea figurau ca fiind căutate pentru confiscare, alerta fiind emisă de către autoritățile din Franța.

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor sus-menţionate, a informat Garda de Coastă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii detăinuire,faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar bunurile, în valoare de 115.000 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2024 secunde