Patru persoane cercetate penal la Constanţa după ce o cursă auto ilegală a fost transmisă în direct pe Facebook

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patru persoane cercetate penal la Constanţa după ce o cursă auto ilegală a fost transmisă în direct pe Facebook

Eveniment 20 Ianuarie 2022 / 21:46 621 accesări

Participanţii la cursa ilegală de maşini de pe autostrada A4 transmisă în direct pe Facebook în noaptea de miercuri spre joi au fost identificaţi, patru persoane fiind cercetate penal, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Cei patru sunt doi şoferi ai maşinilor care au intrat în competiţie, organizatorul evenimentului şi persoana care a transmis imaginile filmate pe reţeaua de socializare.

"Referitor la cursa neautorizată desfăşurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie a.c., vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie A2, persoanele care au participat la eveniment au fost identificate. Este vorba despre 2 bărbaţi, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din judeţul Constanţa. Totodată, organizatorul evenimentului şi bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare au fost identificaţi", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.


În funcţie de rezultatul anchetei vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale", se mai spune în comunicat.


Conform sursei citate, pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat verificările după ce o întrecere ilegală de maşini, desfăşurată noaptea trecută pe autostrada A4 - rută ocolitoare a municipiului Constanţa, între Agigea şi Ovidiu, a fost transmisă în direct pe Facebook.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1988 secunde