Patru rugbyști de la CS Tomitanii s-au transferat la CS Năvodari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patru rugbyști de la CS Tomitanii s-au transferat la CS Năvodari

Sport 31 Ianuarie 2019 / 18:08 763 accesări
Rugbyștii de la CS Năvodari îşi „încarcă bateriile” şi pe plajă (Sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Navodari - RUGBY)

Rugbyștii de la CS Năvodari îşi „încarcă bateriile” şi pe plajă (Sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Navodari - RUGBY)

Site-ul oficial al Clubul Sportiv Năvodari a anunţat transferul a patru jucători la echipa de rugby CS Năvodari, liderul Grupei Centru-Sud din Divizia Naţională de Seniori, de la formaţia CS Tomitanii Constanța, care evoluează în Superliga CEC Bank. Astfel, sub comanda antrenorilor Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au ajuns centrul Ioniță Nistor și pilierul Bogdan Sasu, precum şi de linia a doua Petre Neacșu şi Adelin Zaharia. Din lotul năvodărean nu mai face parte Nicu Ignea, contractul fiind reziliat. Doi componenţi ai echipei CS Năvodari, Răzvan Ivan și Flavian Cuprian, au fost în cantonament la Snagov cu naționala României Under 20, care se pregătește pentru Campionatul European, programat în perioada 27 martie - 8 aprilie, în Portugalia.

În primul meci din play-off, programat la 30 martie, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, adversară va fi RC Grivița București. Până atunci, CS Năvodari, care și-a reluat pregătirile de la jumătatea lunii ianuarie, efectuează antrenamente pe plajă, la Tabăra de copii de la Năvodari, dar și în sala de forță, iar în luna februarie sunt programate şi câteva meciuri de verificare.

Şi CS Tomitanii Constanța se pregăteşte în această perioadă pentru partea a doua a sezonului 2018-2019, primele antrenamente având loc pe stadionul „Mihail Naca”, dar și în sala de forță, iar în perioada 9-21 februarie urmează un cantonament la Cheile Grădiștei. Au plecat de la echipă în această iarnă Ioniță Nistor, Bogdan Sasu, Petre Neacșu, Adelin Zaharia, George Popa şi Zaharia Picincu, dar au fost transferaţi următorii jucători: sud-africanii Cornell Hess (linia a doua), Darren Baron (uvertură) şi Samuel Swanepoel (taloner), Andrei Toader (linia a doua, de la CSM București), fidjianul Marawa Nasalo Jone (centru, Fidji, de la CSM Știința Baia Mare) și Ngoni Chibuwe (centru, din Zimbabwe).

Prima etapă din returul campionatului este programată la 30 martie, când jucătorii de la CS Tomitanii vor întâlni, pe teren propriu, pe CSM Știința Baia Mare, iar până atunci echipa constănţeană va disputa şi meciuri de verificare.12
Pagina a fost generata in 0.2459 secunde