Paul Antoche, mijlocaş FC Farul: „Noi, jucătorii, suntem cei care în acest moment avem cel mai mult de suferit”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Paul Antoche, mijlocaş FC Farul: „Noi, jucătorii, suntem cei care în acest moment avem cel mai mult de suferit”
Sport 14 Mai 2020 / 11:29 805 accesări 0 comentarii

Unul dintre jucătorii cu evoluţii foarte bune în tricoul Farului, mijlocaşul Paul Antoche, a postat joi, pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care regretă întreruperea campionatului în eşalonul secund. În vârstă de 27 de ani, Paul Antoche încheie în vară contractul cu FC Farul, echipă la care a venit în partea a doua a sezonului 2018-2019, contribuind la menţinerea în eşalonul secund. Paul Antoche a evoluat de 30 de ori în tricoul Farului în Liga a 2-a, reuşind să înscrie cinci goluri.

„Salut. S-a mai încheiat un sezon. Nu este nimeni de vină pentru această pandemie care a lovit şi România. Din păcate, această întrecere s-a încheiat fără a avea posibilitatea de a ne lupta până la capăt pentru obiectivul nostru. S-a oprit în urma unor decizii cu care nu sunt de acord şi pe care nu aş vrea să le comentez. Întrebări sunt multe, răspunsuri nu primim. Noi, jucătorii, suntem cei care în acest moment avem cel mai mult de suferit, nu doar noi, ci şi familiile noastre. Ne-am pregătit singuri, am alergat, am făcut antrenament online în speranţa că ne vom relua activitatea, dar, din nefericire, trebuie să continuăm cu abdomene şi flotări încă 2 luni. Sunt multe de spus, dar vreau să închei prin a mulțumi tuturor celor care fac parte din familia Farul şi care au fost implicați în acest sezon. În același timp suporterilor care au fost alături de noi în fiecare moment şi au reprezentat al 12-lea jucător. Deocamdată nu ştim ce va fi, personal termin contractul si voi vedea ce se va întâmpla în următoarea perioadă. ÎMPREUNĂ ÎNAINTE. FORŢA FARUL!”, a scris Paul Antoche.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1955 secunde