Paula Seling concertează iar la mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Paula Seling concertează iar la mare

Monden 25 Februarie 2015 / 00:00 582 accesări

La început de primăvară, o prezență scenică feminină și suavă, Paula Seling, trece iar pe la malul mării, pentru a susține un concert. Evenimentul este programat pe 7 martie, de la ora 21.30, la restaurantul Harlequin din Mamaia, unde Paula le va oferi constănțenilor un recital live de aproape două ceasuri alături de band-ul ei. Astfel, pe scenă vor fi: Paula Seling - voce și pian, Daniel Pirici - bas și clape, Dan Bourosu - chitară, Mădălina Pirici - voci adiționale și vioară, Adina Nelu - voci adiționale și flaut, Radu Bucura - tobe. Programul va include, într-o formulă acustică, piese mai vechi și mai noi din repertoriul propriu și internațional, cu accent pe cântecele de dragoste.

            Biletele se găsesc în vânzare la sediul localului de pe malul lacului Siutghiol, zilnic, între orele 11.00 - 22.00, la prețul de 55 de lei. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, participanții la concert sunt rugați să se prezinte la restaurant cu o oră mai devreme.

            Faptul că Paula este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară nu mai este demult un mister, însă publicul constănțean a prins mare drag de ea, mai ales în ultima perioadă, acesta fiind cel de-al treilea concert al ei la mare în ultimele trei luni. Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare, în pitorescul Maramureș plin de tradiții. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi, Școala Superioară de Jurnalistică din București, după care a studiat, în particular, canto și pian. Pe lângă numeroasele premii pe care le-a câștigat în ultimul deceniu, drept mărturie a valorii ei artistice stau și cele 15 discuri lansate și apreciate de un public larg în România. Frumusețea ei i-a cucerit și pe străini, astfel că, anul trecut, a fost desemnată cea mai frumoasă participantă de la Eurovision, performanță pe care a obținut-o și în 2010 .12
Pagina a fost generata in 0.1962 secunde