Paula şi Ovi cântă, azi, în semifinala Eurovisionului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Examen în faţa Europei

Paula şi Ovi cântă, azi, în semifinala Eurovisionului

Monden 08 Mai 2014 / 00:00 566 accesări

Emoţiile cresc puternic, astăzi, pentru reprezentanţii României la concursul Eurovision 2014, Paula Seling şi Ovi. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt cele zece ţări calificate deja în finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, marţi, de prima semifinală, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga. Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, care a concurat cu piesa „Wild Soul”, nu a reuşit să se califice în finala Eurovision 2014. În această seară, de la ora 22.00, ora României, începe cea de-a doua semifinală, în care vor evolua Paula şi Ovi, interpretând piesa „Miracle” şi intrând pe scenă cu numărul 15. Semifinala va fi transmisă în direct de TVR.

OPTIMISM ÎNAINTE DE A URCA PE SCENĂ După aflarea concurenţilor şi a pieselor care au trecut de prima semifinală, Ovi se declară optimist în şansa piesei „Miracle”, mizând pe dinamismul ei şi considerând acest lucru un avantaj în faţa pieselor mai lente. „Exact cum m-am aşteptat, s-au calificat din prima semifinală şase „balade” din zece piese, ceea ce e un lucru bun, zic eu”, a declarat, marţi noapte, Ovidiu Cernăuţeanu, alias Ovi. În această seară, Paula şi Ovi vor concura cu reprezentanţii altor 14 ţări: Austria, Belarus, Macedonia, Finlanda, Georgia, Grecia, Irlanda, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia, Slovenia şi Elveţia. Pentru show-ul de scenă, artiştii şi staff-ul care îi însoţeşte au pregătit câteva elemente deosebite de coregrafie cu care vor să impresioneze Europa, precum un pian circular, o hologramă ce o va reprezenta pe Paula Seling, dar şi elemente pirotehnice care amintesc de show-ul lor din 2010, din finala de la Oslo, când au obţinut locul al treilea.

PAULA SELING, ÎN TOPUL CELOR MAI FRUMOASE CÂNTĂREŢE De asemenea, Paula Seling se numără printre favoritele la titlul „Next Top Model” de la ediţia din acest an a competiţiei, într-un sondaj realizat de un site internaţional. În prezent, românca se află pe locul al doilea, cu 17,28% (peste 19.500 de voturi), în acest top al celor mai frumoase cântăreţe de la ediţia din acest an a Eurovision, fiind depăşită doar de reprezentanta Irlandei, Kasey Smith (17,37% - peste 19.600 de voturi), în sondajul realizat de wiwibloggs.com.

EMOŢII ŞI ÎNCURAJĂRI Un număr de 37 de ţări participă la ediţia din acest an a Eurovision. Marea finală a competiţiei va avea loc sâmbătă seară, la B&W Hallerna din Copenhaga. Românii din străinătate îi vor putea vota pe reprezentanţii noştri în finală numai dacă vor urmări concursul la televiziunea publică din ţara în care se află - pentru a afla numerele de telefon alocate piesei „Miracle”. Utilizatorii români de Facebook au lăsat, după prima semifinală, sute de mesaje de încurajare pentru Paula şi Ovi, pe pagina oficială Eurovision România. Totodată, mulţi dintre urmăritorii români ai competiţiei au scris în comentarii faptul că ţări precum Islanda, Rusia şi Olanda nu ar fi trebuit să se califice în finală, având piese mai slabe decât cea a Republicii Moldova.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2659 secunde