Paula şi Ovi se văd pe podium, la Eurovision

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Paula şi Ovi se văd pe podium, la Eurovision

Monden 31 Martie 2014 / 00:00 433 accesări

Euroduetul românesc format din Paula Seling şi Ovi se pregăteşte intens pentru a reprezenta România la Eurovision pentru a doua oară, în mai, la Copenhaga. Ei se află în plin turneu de promovare a piesei participante, „Miracle”, iar sâmbătă au cântat şi la Mamaia, la restaurantul Harlequin, în faţa a zeci de constănţeni pe care i-au făcut fericiţi.

Paula Seling şi Ovi se bucură de faptul că piesa lor a fost apreciată de criticii internaţionali de muzică şi că site-urile dedicate concursului Eurovision le dau şanse mari să se claseze pe podium. Ei sunt încrezători în voturile care ar putea veni din ţările nordice, areal geografic ce găzduieşte finala de anul acesta şi în care Ovi are „intrări” importante în lumea muzicii, piesa „Miracle“ fiind realizată de compozitori nordici. Cei doi spun că aceasta este diferită de majoritatea melodiilor care se vor auzi la Eurovision. Are dinamică, iar refrenul îi pune în valoare vocea Paulei Seling.

Concursul muzical Eurovision a ajuns la cea de-a 59-a ediţie. În acest an, semifinalele vor avea loc pe 6 şi 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca, iar finala, pe 10 mai. Paula Seling şi Ovi vor evolua în cea de-a doua semifinală.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1215 secunde