Pe aici nu se trece! Vezi pe unde! Restricții de circulație de Zilei Marinei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe aici nu se trece! Vezi pe unde! Restricții de circulație de Zilei Marinei
Social 14 August 2018 / 14:07 2049 accesări 0 comentarii

Miercuri, 15 august, în intervalul orar 07:00-15:00, traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară a Municipiului Constanța, pentru fluidizarea accesului pietonal, pe faleza din fața Comandamentului Flotei.

Mijloacele auto neautorizate nu vor avea acces pe următoarele segmente de drum: intersecția Străzii Traian cu Strada Termele Romane (zona Parcului Primăriei) până la Poarta 1 de acces în Portul Constanța; intersecția Străzii Traian cu Bulevardul Tomis până în Piața Ovidiu; Prelungirea Străzii Traian (zona Gara CFR/acces Poarta 3 Port Constanța), pe Valea Portului, până la Poarta 1 Port Constanța; intersecția Străzii Traian cu Strada Negru Vodă și intersecția Străzii Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga.

De asemenea, miercuri, 15 august, în intervalul orar 09.00-13.00, utilizarea dronelor este interzisă. Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să asiste la spectacolul naval prezentat în zona falezei din fața Comandamentului Flotei să nu dețină bagaje de dimensiuni mari.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale cere scuze populației pentru restricțiile menționate mai sus și transmite tuturor doritorilor invitația de a fi alături de marinarii militari la manifestările organizate miercuri, 15 august, la Constanța, Mangalia, Tulcea, Brăila, Galați și București.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1422 secunde