Pe când şi la Constanţa? INCREDIBIL! Taxi cu 1,1 lei/km

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pe când şi la Constanţa? INCREDIBIL! Taxi cu 1,1 lei/km

Social 09 August 2017 / 17:09 2921 accesări

Concurenţa între firmele de taxi înseamnă tarife mai mici pentru clienţi. Cea mai mare reducere aparţine Taxify, rivala Uber în Europa, care anunţă că tarifele curselor se vor reduce cu 15% începând din 8 august, ora 20.00, preţul pe kilometru scăzând până la 1,1 lei, de la 1,3 lei, iar cel pe minut la 0,2 lei, informează „Ziarul Financiar“. Valoarea minimă a unei curse va fi de 9 lei. Tarife estimative pentru cursele din Bucureşti sunt următoarele: Berceni - Universitate 11 lei, Regie - Centrul Vechi - 10 lei şi Unirii - Aviatorilor - 9 lei. Pe când şi la Constanţa?

„Tarifele mai mici înseamnă o cerere mai ridicată pentru partenerii noştri - astfel, aceştia vor petrece un timp mai scăzut între curse şi vor avea venituri mai ridicate. Veniturile partenerilor nu sunt afectate în niciun fel, deci nu ne aşteptăm la o scădere a calităţii serviciului oferit de aceştia”, se arată în comunicatul companiei.

Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii de smartphone la adresa txfy.me. Cei interesaţi pot aplica în a deveni parteneri la adresa partners.taxify.eu.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2095 secunde