Pe ce străzi din Constanța trec luminile de Sărbători

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De la bulevarde intens circulate, la străzi lăturalnice Pe ce străzi din Constanța trec luminile de Sărbători
Administrație 29 Noiembrie 2016 / 06:45 2445 accesări 5 comentarii

De Ziua Națională a României, Constanța va îmbrățișa spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Aproape toate arterele rutiere ale orașului, de la bulevardele intens circulate până la străzile lăturalnice, vor fi împânzite de luminițe colorate. Cotidianul „Telegraf” vă prezintă lista detaliată a străzilor și a zonelor ce vor fi iluminate de Sărbători.

La 1 decembrie, spiritul Sărbătorilor de Iarnă va acapara Constanța. Luminile ornamentale vor fi aprinse în tot orașul, începând de la bulevardele intens circulate până la străzile lăturalnice. Potrivit Primăriei Constanța, de iluminatul festiv din oraș se ocupă SC Luxten Lighting SRL, care a câștigat licitația organizată în acest sens. Valoarea contractului este de aproape 3.150.000 de lei, sumă care cuprinde atât închirierea, cât și montarea și demontarea luminițelor de Sărbători pe toate arterele orașului.

CE STRĂZI VOR FI ILUMINATE

Reprezentanții administrației locale ne-au precizat că iluminatul festiv va funcționa pe bulevardele Tomis (pe două tronsoane separate: între Lupoaică și zona Capitol, respectiv între zona Capitol și Tomis III), Ferdinand, Alexandru Lăpușneanu, Mamaia, I.C. Brătianu, 1 Mai și Aurel Vlaicu. De asemenea, vor lumina și străzile Soveja, Mircea cel Bătrân, Ion Rațiu, Chiliei, Maramureș, Nicolae Iorga, Cișmelei, Căpitan Dobrilă Eugeniu, Ștefăniță Vodă, Tulcei, Badea Cârțan, I.G. Duca, Atelierelor, Mihai Viteazu, Negru Vodă, Unirii, Cumpenei, Vârful cu Dor, Șoseaua din Vii, Liliacului, Pandurului, Hatman Arbore, Brizei, Meșterul Manole, Eduard Caudella, Titus Cergău, Iosiv Ivanovici, Dinu Lipatti, Rapsodiei, Haricleea Darclee, Voievozilor, Scheia, A.D. Xenopol, Al. Alexandridi, Govora, Horia Grigorescu, Topoloveni, Vrâncioaiei, Al. Șteflea, George Topârceanu, Alexandru Sahia, Dumbrăveni, Pionerilor, Sentinelei, Ionel Teodoreanu, Liviu Rebreanu, Pandurului, Amurgului, Micșunelelor și Teodor Speranția. Nu în ultimul rând, vor fi iluminate corespunzător și Șoseaua Mangaliei, precum și zonele aferente Delfinariului și City Park Mall. Nu sunt ocolite de luminițe nici sensurile giratorii din zonele: Hatman Arbore, Eliberării, Barbu Ștefănescu Delavrancea, București, Adamclisi, Vârful cu Dor și Caraiman. Toate luminile decorative vor fi aprinse la 1 decembrie și vor funcționa până în 15 ianuarie.

5 comentarii

Ionescu Gabriela 07:50:26 / 29 Noiembrie 2016
lumini de sarbatori

In fiecare an sper sa vad si intersectia I.C.Bratianu cu Dezrobirii(sensul giratoriu Cora Bratianu) impodobita cu luminite de sarbatori.Nu inteleg de ce este ocolita si ignorata fiind o intersectie importanta pentru orasul Constanta .Sunt convinsa ca si in acest an va fii la fel,nu conteaza cine este primar al orasului, intersectia va ramaine gri,trista si golasa!

Florii 08:06:39 / 29 Noiembrie 2016
Spirit de sarbatoare

Domnule Primar, locuitorii din Palazu si TOMIS plus platesc impozite? Nici ei nu merita sa se bucure de spiritul Crăciunului? Mulțumim domnule primar La următoarele alegeri vom știi si noi ca ne urâți Multumim

NICU 10:40:58 / 29 Noiembrie 2016
EGOISM

Nu vreti sa fie impodobite cu luminite si strazile din zona "Halta Traian " { Interioara 1 , 2 , 3 , 4 ...} ??... Hai sa fim seriosi { FLORII } .

Eu ,Decebal Fgadau ...primar de primar 10:41:05 / 29 Noiembrie 2016
FLORII , i a de mai citeste lista inca o data !

TE AJUT EU...... Alexandru Sahia, Dumbrăveni, Pionerilor, Sentinelei, Ionel Teodoreanu, Liviu Rebreanu. Cred ca am satisfacut-o si pe Florica ! TOMIS PLUS este alta mancare de peste...cartier rezidential in care iluminatul public este realizat de catre anteprenor

Razvan 21:46:57 / 30 Noiembrie 2016
Luminite de Craciun

B-dul Tomis nu incepe sau nu se termina la intersectia cu strada Tulcei, acolo unde se termina luminitele de Craciun. Inainte era impodobita si portiunea cuprinsa intre strada Tulcei si b-dul Aurel Vlaicu. De ce acum nu?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.7095 secunde