Pe locuri, fiți gata... începe „Curățăm Constanța Noastră”!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe locuri, fiți gata... începe „Curățăm Constanța Noastră”!
Administrație 07 Martie 2019 / 16:06 1436 accesări 2 comentarii

A început numărătoarea inversă până la startul celei de-a opta ediții a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța. În luna aprilie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor. Sunt invitați să participe la curățenia de primăvară a orașului nostru toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. Orice contribuţie este binevenită şi va fi apreciată. Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Loading...

2 comentarii

Ct 17:20:01 / 07 Martie 2019
jalnic...

pacaleala de primar fagadau, cunoaste oare ca noi platim taxe si impozite , iar el trebuie sa isi faca treaba pt oras ? Voluntari la curatat orasul? dar miile de asistati sociali ce fac? angajatii primariei cu atributii in domeniu, ce fac? politia locala, sa faca ea voluntariat,daca nu e in stare sa starpeasca nesimtitii care fac mizerie, in special stapanii de patrupede care "uita" sa stranga dupa potaia personala !

Nazi 21:45:20 / 07 Martie 2019
Oras de rahat

Sa facem curatenie unde printre blocurile rasarite ca ciupercile dupa ploaie pe spatiile verzi. Ce mai avem spatii verzi cand are de gand primarul sa faca registrul spatiilor verzi ? Cat spatiu verde este la City mall a respectat ce s-au angajat prin constructie, sau altii. Cand aveti de gand sa demolati blocurile ilegale. Faceti curatenie si in Compozitorilor?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde